Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mikrofón - Ako vybrať ten správny?

Ďakujem všetkým za odpoveďe. Ešte taká otázka: Je mi jasné, že vo videu môže byť niekedy mikrofón viac počuť ako napr. keď voláte s kamarátom na skype alebo TS-ku. Pretože to ešte zosilnia v edite videa. Ide mi skrátka o to, aby som aj keď budem napr. len volať s kamošmi na TS-ku, aby ma dobre počuli a aby to nebolo tak, že napr. ma bude slabo počuť zo všetkých ľudí.

Vyhliadol som si dva mikrofóny (riadim sa podľa cena = výkon), čiže podľa ceny si myslím, že bude dobrý mikrofón HyperX QuadCast. Tento mikrofón má aj kamarát, no lenže on Streamuje a ešte som ho nepočul napr. na TS-ku. Každopádne nepoužíva žiadny mixpult ani podobný zosilňovač zvuku, a ten mikrofón je celkom dobrý. V opačnom prípade mám ešte záujem o mikrofón Raze Seiren Elite. Na cenu sa v tomto prípade vôbec nepozerám, čiže pokiaľ dám za mikrofón aj 240,-€, hlavná je pre mňa kvalita zvuku.

Ktorý mikrofón by ste mi odporúčili z vyššie uvedených dvoch? Môžete aj iný, teraz sa skôr chcem zamerať na klasický voice chat napr. v hrách a nejaký ten pokec na TS-ku. Tak, aby ma bolo dobre počuť.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny