Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mikrofón - Ako vybrať ten správny?

Tak som sa teda pozrel ešte raz na headset, no a našiel som tento. Je pravda, že do teraz som používal headset-y tak do 30,-€, takže sa to asi aj odrazilo na kvalite mikrofónu. Ako... s tým súhlasím, že keď budem mať klasický mikrofón (nie headset), tak budem mať na stole o to menej miesta, a bude mi to komplikovať hranie.

Aktuálne používam tento headset, a je to absolútne nepohodlné. Stačí mi tak 10 - 15 minút nosenia na hlave a idú mi odpadnúť uši, ako to tlačí. Do mikrofónu musím vrešťať aby ma bolo aspoň trocha počuť a aj to tam sem tam prebehne nejaký šum. Ale tak.. čo chcem za headset za 10 eur však? Každopádne som si prečítal recenzie, a neviem teda či sú náhodne generované či čo, ale tam ľudia tento headset iba chvália. Ako.. úprimne: Ja na tomto headset-e nevidím ani jednu pozitívnu vlasnosť :D. Je to nepohodlné, a mikrofón taktiež nula bodov. Čo sa týka zvuku tak akurát ten je skvelý. Ale to je max. tak jediná dobrá vlastnosť toho mikrofónu. Bol som s tým headset-om aj na TS-ku, iba tak pokecať s kamošmi či ma bude dobre počuť. Podľa nich je to OK, ale ja viem, že nie je, pretože keď som sa napr. nahral cez Bandicam, tak ten zvuk bol príšery. Resp. nebol až tak hrozný, ale bolo to potichu a aj je vidieť že je to po tichu. Posielam screen, kde som označil max. miesto, kam sa hlasitosť "dostala", a sami tak uvidíte, že je to slabý mikrofón.

Zelená čiarka znázorňuje maximálny zvuk, ktorý ide z mikrofónu do PC. A aj to keď do mikrofónu vrieskam. Čiže keby som hovoril normálnym hlasom, tak zelená čiara na obrázku je oveľa viac vľavo.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny