Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem eTIPOS - Pre začiatočníkov

Nevyhras, nevymyslaj, uz si mi chcel poslat 450 eur, potom si kupit 300 eurove sluchatka a teraz chces zase nieco prehrat na nete? Prestan tlacit virtualne prachya venuj sa niecomu poriadnemu;o).
Funguje to normalne, nemam skusenosti s Tiposom, hral som na Nike a to bude prast ako uhod, posles prachy na svoj ucet (z karty, prevodom), pripisu sa ti a hras. Vybrat mozes kedykolvek, ale k tomu sa nikdy nedostanes, pretoze vsetko prehras.
Ja som prehral za cca 5 rokov asi 200 eur, ale bral som to ako zabavku...obcas som vyhral, castejsie prehral, este tam nejake eura mam, ale uz som dlho nic nevsadil.
Kazdy hazard ber ako zabavku, je to vyhadzovanie penazi, snad len par stastlivcov vie zarobit na pokri ak maju kopec casu a trpezlivosti hrat. Na pokri ak som dodrziaval strategiu tak som vacsinou vyhraval, ale to su naozaj hodiny zabite u telefonu, ci pc, takze dnes uz hram len pre zabavu a za chipsy.
MOj sucet ak by ta zaujimal, je cca tych -200 na Nike a asi 50-60 eur na pokri, rulete a podobnych kravinach online.
Podotykam, ze 60 eur mi vydrzalo v online kasine asi 2 roky, 200 eur som predrbal asi za rok, ale to sme s kamosom na pive pravidelne vsadzali, takze to beriem ako take horuckovite obdobie;o).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny