Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Zmizely karty ze Zobrazení - Vlastnosti

Liberec

Dobrý den,
mám k Vám prosbu.Potřeboval bych pomocí registrů,tedy pokud to půjde,opravit panel Zobrazení-vlastnosti,kde mi před měsícem zmizely jednotlivé karty a také mi nejdou importovat soubory REG do registru.Vyskočí mi varovné okno s tím,že to nejde.Ať je to jakýkoliv REG.Což je podle mého nesmysl.Ze začátku mi vše fungovalo.Muselo se tam se tam něco v systému rozesrat.Až na tyhle dva problémy mi Windows funguje,jak má.Pravidelně defragmentuji hadr,čistím registry a vyhazuji nepotřebné věci.Pravdou je,že tohle mohl způsobit taky některý software na čistění registrů.Jenže nevím,který. Zkoušel jich mnoho, abych si mohl vybrat pár dobrých.Takže ani nemohu vzít zálohu zpět,neboť nevím,kdy ty problémy nastaly a čím byly způsobeny. Windows mám Professional 32 bitový.Předem děkuji za pomoc.S pozdravem Pavel.

[panelkz4.png]
[regvm9.png]

[mod]Z došlé pošty vložil: (Rce)[/mod]

Předmět Autor Datum
Zaprvé neměl si modifikovat soubor uxtheme.dll, tento skin nemyslím že je z dílen Microsoftu, nevypa…
marekdrtic 06.09.2008 08:00
marekdrtic
Zdravím, ten problém s panelem Zobrazení-Vlastnosti už jsem vyřešil.Stačilo vyházet vše ze složky Th…
Lupo 11.09.2008 17:56
Lupo
Jen podotýkám,že jsem Admin a přístup do registrů pomocí Regeditu mám.Mohu v registru dělat vše,ale…
lední brtník 12.09.2008 12:40
lední brtník
Čus! Možná máš pravdu,ale žádný antivir mi nic nenašel:-(Pokud máš nějaký nápad nebo alespoň vodítko…
Lupo 12.09.2008 18:32
Lupo
co Windows nedovolí jde vyhodit pomocí prográmku Unlocker Assistant program Virtual PC 2007 používá…
Vladimir 12.09.2008 12:56
Vladimir
dd
Lupo 10.09.2008 18:36
Lupo
Jakýkoli soft na úpravu registrů vytváří jejich zálohu, použij to.
Fuente 11.09.2008 19:42
Fuente
Pokusím se.Ale jestli to nepůjde,tak se poseru:-D
Lupo 12.09.2008 18:34
Lupo
Na instalaci či zkoušení programů ho nepoužívám,neboť mi v tomto programu nefunguje USB rozhraní a a…
Humbert Humbert 12.09.2008 15:06
Humbert Humbert
Zatím díky za rady.Až bude nějaký pokrok,napíšu.
Lupo 12.09.2008 18:36
Lupo
Na nic jsem zatím nepřišel a záloha pomocí programu na zálohování registru(backup) většinou nefunguj…
Lupo 17.09.2008 18:00
Lupo
Tak už jsem ten problém se souborem reg. vyřešil.Bylo to způsobeno jeho špatnou asociací.V mém přípa…
Lupo 24.09.2008 16:35
Lupo
Prostě se člověk musí o ten operační systém starat,aby mu co nejdéle sloužil,tak je to se vším v živ…
Redmarx N 24.09.2008 17:21
Redmarx N
Toto všechno mi poradil jeden človíček ze Slovenska.Uvádět kontakt na něj nebudu.Nechci mu způsobova… poslední
Vladimir 24.09.2008 18:27
Vladimir

Zaprvé neměl si modifikovat soubor uxtheme.dll, tento skin nemyslím že je z dílen Microsoftu, nevypadá na to a dát tam klasik nebo když se ti tak líbí černá a šedá tak si stáhni Royale Noir, ten je podepsán Microsoftem.

Pravdou je,že tohle mohl způsobit taky některý software na čistění registrů.

Ano

Zkoušel jich mnoho

Něco jako recenze programů si nikdy neslyšel? To je jako kdybych měl vyzkoušet 10 programů na změnu bootovací obrazovky a jeden to vždycky podělá :-). Měl sis udělat zálohu registrů a tu v tom tajemném programu také obnovit.

Takže ani nemohu vzít zálohu zpět,neboť nevím,kdy ty problémy nastaly a čím byly způsobeny.

Pomůže reinstalace Windows. Upřímnou soustrast.

PS: Propříště tyhle superzrychlovače si testuj na virtuálním počítači, třeba Virtual PC 2004 nebo 2007, tam si ty XP nainstaluješ, vyzkoušíš program a když se nic nestane, nainstaluješ na mateřský OS a jedeš. Máš XP Pro, tam by měly fungovat i Virtual PC Additions což jsou sdílené složky atd. atd., nemusíš to jako já pálit na mazatelné CD, protože mám Home a tam jsem to jaxi nerozjel ani internet :-D.

Zdravím,
ten problém s panelem Zobrazení-Vlastnosti už jsem vyřešil.Stačilo vyházet vše ze složky Themes,přesněji C:\Windows\Resources\Themes a dát si tam svoje líbivá témata.A co Windows nedovolí jde vyhodit pomocí prográmku Unlocker Assistant.Zapomněl jsem totiž dodat,že taky používám program TuneUP Utilities 2007 a to už rok a půl.Jo a program Virtual PC 2007 používám jen na zkušební instalaci Windows,která upravuji v programu Nlite.Na instalaci či zkoušení programů ho nepoužívám,neboť mi v tomto programu nefunguje USB rozhraní a ani není vidět můj druhý hardisk. Funguje mi tam jenom disketovka,na tu dám velký kulový a DVD romka.Pálit ty prográmky na CD/RW se mi nechce, neboť to považuji za ztrátu času.A konec konců,vše v něm je pomalé.Vy jste mi tvrdili,že si mám udělat zálohu registrů a kdo říkal,že ji nemám?Mám ji,ale bohužel do registrů mi nejde importovat.A pokud se o to pokusím,tak vyskočí okno,že toto není platná aplikace Win32.Jen podotýkám,že jsem Admin a přístup do registrů pomocí Regeditu mám.Mohu v registru dělat vše,ale nejde mi tam nic importovat.Exportovat jo,ale importovat ne,bohužel.Pokud s tím má někdo zkušenosti,ať to hodí sem.Nemusí se to hodit jenom mě,ale i jiným,kteří mají podobný problém.A pomocí registrů lze upravit téměř vše,takto jsem si udělal dost věcí do Windows.Třeba do kontexového menu jsem si přidal položky Zkopírovat do a Vyjmout do.Normálně tam tyto položky nejsou.To je jeden z příkladů.A jinak jsem hardcore hráč,takže mám ve Správci úloh povypínané vše,co k normálnímu běhu Windows nepotřebuji.Běží mi tam jenom 13 procesů a zabráno mám jenom 106MB RAM.Takže zbytek mám pro spuštěnou hru a hardisk tím pádem tolik nešrotuje.Procesy si upravil v programu pcwXPServices,na samotnou úpravu tohoto prográmku stačí Poznámkový blok a Microsoft Office Word.S pozdravem Pavel.

Jen podotýkám,že jsem Admin a přístup do registrů pomocí Regeditu mám.Mohu v registru dělat vše,ale nejde mi tam nic importovat.

buď je adminem i nějaký vir, anebo máš spuštěný nějaký nesmírně vychytralý čistič recent položek v registrech nebo rezidentní antispyware, které zároveň podle svého uvážení zablokovaly ten import.
všechny svinstva a čističe typu tuneup zase odinstaluj.

co Windows nedovolí jde vyhodit pomocí prográmku Unlocker Assistant

program Virtual PC 2007 používám jen na zkušební instalaci Windows,která upravuji v programu Nlite

Jen podotýkám,že jsem Admin

A pomocí registrů lze upravit téměř vše,takto jsem si udělal dost věcí do Windows

jinak jsem hardcore hráč,takže mám ve Správci úloh povypínané vše,co k normálnímu běhu Windows nepotřebuji

Procesy si upravil v programu pcwXPServices

To je divný, tolik geniálně udělaného tweakování a vono to nefunguje, no ni?

Na instalaci či zkoušení programů ho nepoužívám,neboť mi v tomto programu nefunguje USB rozhraní a ani není vidět můj druhý hardisk. Funguje mi tam jenom disketovka,na tu dám velký kulový a DVD romka.Pálit ty prográmky na CD/RW se mi nechce,

No prave proto tam existuje cosi jako Sdilena slozka (WM Addit.), nebo
muzes pripojit CD obraz, tzv. iso, do ktereho muzes nacpat cokoliv.

Tak už jsem ten problém se souborem reg. vyřešil.Bylo to způsobeno jeho špatnou asociací.V mém případě s programem 3D Mark.Proto vyskakovala ta hláška.Nejdřív jsem to zkusil vložit do registrů pomocí příkazového řádku a ono to fungovalo.Potom jsem šel do Možnosti složky,pak na Kartu typy souborů,vyhledal jsem příslušný soubor,tedy reg. a pak tlačítkem Změnit,dále tlačítkem procházet jsem ve složce Windows klepnul na Regedit.exe a problém byl vyřešen.Toto všechno mi poradil jeden človíček ze Slovenska.Uvádět kontakt na něj nebudu.Nechci mu způsobovat problémy.Takže reinstal Windows je vždy téměř blbost.Zbytečná práce navíc nebo práce pro lamy.Vše má svoje řešení.Prostě se člověk musí o ten operační systém starat,aby mu co nejdéle sloužil,tak je to se vším v životě.Třeba s autem.Pokud se o něj člověk stará,tak mu bude dlouho sloužit,pokud ne,bude chátrat,až se nakonec rozpadne.Operační systém Windows vytvořil člověk a proto nebude nikdy dokonalý,protože není dokonalý ani on sám.Můj rekord běhu Windows byl rok a půl.Pak následoval reinstal.Většinou to mám na půl roku až rok.Reinstalovat po pár měsících je podle mého blbost nebo nedostatečná znalost systému či daného problému.Proto existujou třeba fóry na řešení problémů.Přeberte si to jak chcete,ale toto je můj názor.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru