Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém se spouštěním počítače

Dobrý den, mám takový problém se spouštěním počítače. Zakoupil jsem tuhle sestavu počítače cca před měsícem a půl ( vše jsem si skládal sám ) po sestavení pc, jsem si naistaloval windows 10 a počítač běžel krásný 3 dny bez problému. Čtvrtý den ráno jsem počítač zapnul a nedočkal jsem se obrazu ani zvuku, klávesnice a myš nereagují, ale počítač nadále běžel.. ventilátory se točily jak u grafické karty tak i u procesoru a dokonce i ostatní. Takhle hrčel asi 30 sekund a poté se vypnul zhruba na 2-3 sekundy a naskočil zase zpět a stále beze obrazu atd.. takhle se to opakovalo asi 5x-6x jak kdy a potom záhadou naskočil. Jenže přišla první modrá smrt a názvem (MEMORY_MANAGMENT nebo IRQL NOT LESS OR EQUAL, někdy "critical process died" , dnešní ráno dokonce nebyla modrá smrt, ale příkazový řádek kde bylo napsáno (me fw downgrade - request mespilock failed) asi 3 sekundy pak to zmizelo. Včera jsem dostal i modrou smrt " BAD OBJECT HEADER", ale i po tomhle všem si počítač někdy řekne, že prostě naskočí a bude fungovat bez jakýkoliv problémů.. Jakmile načte do Windows, tak potom pracuje bez problému jak nic i když ho restartuji cokoliv, ale jakmile je vypnutý déle... 1 hodinu a více ( si myslím ) , tak v dalším zapnutí naskakují tyhle problémy.

Základní desku jsem poslal na reklamaci a bylo mi řečeno, že základní deska je naprosto v pořádku a nevidí důvod reklamace.
Paměti RAM jsem testoval přes "diagnostika paměti v počítač" výsledek bez Erroru. Poté jsem testoval přes Memtest, který probíhal 7 hodin a také bez erroru. Dálé jsem zkoušel BurniTest taky bez erroru.

Vyloženě jsem už opravdu zoufalý a nevím co s tím a rád bych uvítal jakoukoliv pomoc. Děkuji.

AAA.jpg se jedná o obrázek se sestavou.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jenom doplňuji, že RAM byly vadné a reklamace prošla. Díky všem za rady. poslední
Seva 21.05.2020 17:42
Seva

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru