Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prepojenie tv a domaceho kina

Citaj s porozumenim, 7.1 je blbost lebo neprinasa ziaden efek navyse. Na 5.1 musis mat zdroj a druhy predpoklad je spravne rozmiestnenie repro, co ma doma malokto lebo sa mu napriklad nechce tahat kable dozadu a tak ma zadne repro rozne pohode, niektori jedinci si ich dokonca nechaju vpredu.
Uz som to spomenul, ze posluchac ma tvorit vrchol rovnoramenneho trojuholnik s dvojicou prednych repro, co tiez nie vzdy byva dodrzane.
Tretia vec, s ktorou sa stretavam je, ze ludia pozaduju priestorovy zvuk od stereo nahraviek.
Takze neodmietam, len je podla mna castokrat zbytocne., radsej si zvolim kvalitne stereo ako ma ja oproti usmudlanemu a zle rozmiestnenemu domacemu kinu z odkazu.
Este posledna...radsej ako subik mam predne 3pasma, mne to pride, ze to hra lepsie, ale je to len pocit.
Toto vsetko mam odpozorovane z praxe za poslednych 20 rokov, robil som uz vela zapojeni, kamosi su hifisti, takze mam z piva napocuvanu aj nudnu teoriu.
Viem, ze vacsine ludi staci domace kino ako je z odkazu, hlavne nech sa to da vypeckovat a to je znak kvality pre nich, takze dost casto suboj o kvalitu zvuku vzdavam.
V novostavbach castokrat montujeme stropne repro, pretoze vacsina ludi nechce mat repro polozene na zemi, ci zabudovane v stene.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny