Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Čárový kód

Najjednoduchšia možnosť, ktorú vidím, je, že otvoríš Word, zvolíš otvorenie súboru, nastavíš sa do adresára s dokumentami, klikneš na dokumenty a naskenuješ kód. Predpokladám, že rovnakým spôsobom, ako keď zadávaš názov súboru na klávesnici, by sa vyhľadal daný dokument a otvoril by sa.

Ďalšie možnosti sú:

- Definovať v systéme vlastný URL protokol, ktorý spustí danú aplikáciu. Dokumenty by potom v sebe mali kód "faktura:48468357", ktoré by si mohol otvoriť v systéme.
- Namapovať disk na adresár. Dokumenty by potom obsahovali kód "F:\48468357.docx"
- Vytvorenie samostatnej aplikácie, do ktorej naskenuješ číslo a ona otvorí daný dokument. Dokument by obsahoval len kód s číslom (čiže tak, ako chceš).

Aplikácia môže byť buď jednoduchá statická stránka, ktorá z naskenovaného čísla vytvorí link na daný dokument na stiahnutie, alebo v spojení s vlastným URL protokolom otvorí daný dokument priamo vo Worde. Prípadne to môže byť interná webová aplikácia, ktorá tie dokumenty poskytne na stiahnutie (v podstate taký dokumentový server). Ak chceš čisto lokálne riešenie, tak aplikácia by bola jednoduchá GUI aplikácia, ktorá by po prijatí kódu otvorila daný dokument.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny