Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prosím poradíte mi, jaký koupit notebook?

Pamet se u pocitacu a tedy i notebooku obvykle rika RAM a tu maji vsechny, co jsem daval odkazy na 8GB, dnes je to dostacujici.

Ty dva 15" maji ulozny prostor 500GB SSD a proto ti doporucuju k tomu koupit jeste externi disk, ktery pripojis pres USB.

Ten 17" ma 250GB SSD na Windows a programy a k tomu ma 1000GB HDD, ktery prave vyuzijes na fotky a filmy.

(Nejaky zalozni externi disk by jsi mela mit vzdycky, protoze data mas mit uchovana minimalne na dvou mistech, porouchat se muze vsechno a asi bys byla nerada, kdybys o fotky kvuli poruse disku prisla.)

Na CZC maji dobre vyhledavani, proto sam vyhledavam a davam odkazy odtamtud. Kdyz das nazev produktu (v tvem pripade cely nazev notebooku) nekam do vyhledavace, tak si sama najdes nejvyhodnejsi nabidku. Osobne nakupuju dnes vic na Alze, protoze tam maji casto nizsi ceny nez na CZC, ale jinak oba obchody jsou dobre.

7lete dite s tim vystaci, ale 10lete uz by potrebovalo notas za minimalne 35 tisic, aby na tom mohlo hrat nejnovejsi hry. Nebo potom koupit klasicky pocitac, ten vyjde o neco levneji.

Herni konzole je treba tohle: https://www.czc.cz/playstation-4-slim-500gb-cerna-fortnite-2000-v-bucks/266777b9/produkt

Musis k tomu ale mit nejakou televizi nebo monitor, ke kteremu to pripojis.

Je samozrejme na tobe, abys diteti urcila, kolik casu na tom muze travit, ale "neumoznila vubec" neni ani trochu dobry napad. Porad je hrani pocitacovych her pro deti lepsi nez koukat jen pasivne na televizi. Naopak u nekterych her se mohou i neco naucit.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny