Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem aktivita na IP adrese

Lze zjistit, jaké internetové stránky jsou na mé IP adrese navštěvovány? třeba co dělá bratr na wifině? Jde o to, že potřebuji se školou volat online, mít video zaplé pro zkoušku, ale vždy se to záhadně začne sekat, zpomalí a uplne odpojí a nejde internet. Po minutě je rázem zase všechno ok, ale za minutu zase ne a tak dokola. Když jdu k němu do pokoje (jde to slyšet, asi 10 vteřin předem), tak sedí u pc a nic tam nemá (má čas to vypnout) a dělá že nic, ale rázem wifi jede bez problémů, jakmile zasednu za pc, zavolam znovu profesorovi, zase to hexne. Lze jeho aktivitu omezit, třeba že mu z routeru připustím jen 5Mb/s? Router máme nejaky tp link. Mám dojem, že si tam bratr načítá 4K video nebo torentuje naschvál (je takový že dělá nascvhály a má z toho srandu) Rodiče mi to nevěří, protože nerozumí internetu, bratr říká že to nedělá a hraje si na ubožáčka, pak se mi posmívá. Když je venku, zvládám volat a i k tomu jede online tv a nic se neseká. Do pár vteřin co přijde, zavře se do pokoje jde celý net do háje. On je o pár let starší a žárlí, že se nedostal na výšku, tak dělá co proto, aby mě vyhodili (dokonce i roztrhal skripta) takže proto si myslím, že naschvál blokuje net. I mi odpojuje můj AP (který je schovaný za šanonem, takže nevidím, když je vytažený) aby se mi pc napojoval na slabší internet ze spodního patra.

Předmět Autor Datum
Logovat se dá vše, jen jestli to k něčemu bude. Důležité je, kdo má fyzickou kontrolu nad routerem.…
L-Core 18.05.2020 17:51
L-Core
To je prastarý spor. Kain se s tím nepáral.
IQ37 18.05.2020 18:33
IQ37
máte navzájem dementní vztahy. kecy, že někdo někomu závidí školu, to musí být hlava. jeho mac adres…
lední brtník 18.05.2020 19:36
lední brtník
Zavolal bych na rodinu sociální pracovnici.
karel 18.05.2020 19:39
karel
jo, taky mi připadá, že oba potřebují babu. jestli to mělo být na rodiče, protože dětem nedali admoš…
lední brtník 18.05.2020 19:59
lední brtník
No, "sociální" pracovnice by mnohé vyřešila. poslední
IQ37 18.05.2020 21:43
IQ37
Podaj súdnu, občiansko-právnu žalobou + súbežné predbežné opatrenie podľa O.s.p. (O.s.ř) proti odpor…
Nuda 18.05.2020 20:37
Nuda

Logovat se dá vše, jen jestli to k něčemu bude. Důležité je, kdo má fyzickou kontrolu nad routerem.
V prvé řadě je třeba vyřešit osobní vztahy, technické zásahy pak ztratí smysl.

Kdyby byl bratr mladší, pomohlo by možná dát mu po hubě. Takto nevím..

máte navzájem dementní vztahy. kecy, že někdo někomu závidí školu, to musí být hlava.
jeho mac adresy si zjistíš nějakým ip scannerem, škodlivé krámy můžeš na routeru zablokovat / nacpat do plánovače, ale to je tak primitivní, až to bolí.

tvůj ap má být někde na stropě nebo v jiném pokoji, kde bratr nebude mít potřebu ho odpojovat. router totéž. nebo si pořiď powerline připojení místo nevhodně umístěného ap, nebo si natáhni kabel a ap si zapoj až u sebe.

(ale toto je spíš na psychiatrickou poradnu, objednejte se tam oba.)

Podaj súdnu, občiansko-právnu žalobou + súbežné predbežné opatrenie podľa O.s.p. (O.s.ř) proti odporcovi, zloduchovi bratovi "O určenie, aby sa ničoho zdržal, aby niečo vykonal, aby ti nezasahoval do tvojich občianskych práv v presne vymedzených hodinách 24/7/365 dní v kalendárnom roku v spoločnej domácnosti".

Ak si až taký IQ lúmen, budúci VŠ nakvasenec, bráchovi zatneš v "cuku letu" žílu u pytlíku až mu doručia obálku z vecne príslušného súdu, lebo predbežné opatrenie musí spolu so žalobou vo veci samej súd prijať a v lehote do siedmych dní bezodkladne rozhodnúť podľa predbežného opatrenia do doby, než sa samotný právny spor prejedná na súde podľa petitu merita vo veci samej.

Si oslobodený od súdneho poplatku z postu nemajetného, nezamestnaného študenta žijúceho v chudobe, biede, hľade, smäde, ktorý nemá na riadne spoločenské oblečenie (ošatné), vhodnú obuv (obuvné), cestovné, nemá vlastný dopravný prostriedok ani bicykel, ani kolieskové brusle, si odkázaný na výživu pod deravou strechou kurately tútorov (zákonných rodičov).

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru