Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem aktivita na IP adrese

Podaj súdnu, občiansko-právnu žalobou + súbežné predbežné opatrenie podľa O.s.p. (O.s.ř) proti odporcovi, zloduchovi bratovi "O určenie, aby sa ničoho zdržal, aby niečo vykonal, aby ti nezasahoval do tvojich občianskych práv v presne vymedzených hodinách 24/7/365 dní v kalendárnom roku v spoločnej domácnosti".

Ak si až taký IQ lúmen, budúci VŠ nakvasenec, bráchovi zatneš v "cuku letu" žílu u pytlíku až mu doručia obálku z vecne príslušného súdu, lebo predbežné opatrenie musí spolu so žalobou vo veci samej súd prijať a v lehote do siedmych dní bezodkladne rozhodnúť podľa predbežného opatrenia do doby, než sa samotný právny spor prejedná na súde podľa petitu merita vo veci samej.

Si oslobodený od súdneho poplatku z postu nemajetného, nezamestnaného študenta žijúceho v chudobe, biede, hľade, smäde, ktorý nemá na riadne spoločenské oblečenie (ošatné), vhodnú obuv (obuvné), cestovné, nemá vlastný dopravný prostriedok ani bicykel, ani kolieskové brusle, si odkázaný na výživu pod deravou strechou kurately tútorov (zákonných rodičov).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny