Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vypálit CD?

Já si třeba myslim, že je to Mirek, o žádném threadu si to nemyslim většounou ale tohle má známky Mirkovosti - náznak neumění s PC, přesto semtam přepvapující "um".

A ted když už jsem píši, tak uvedu všechno na pravou míru 8-)

Koncovka RAR jsou 3 písmenka na konci souboru, které jsou často spojovány s programe RAR na archivaci souboru, pokud tyto 3 písmenka dáte na konci filmu (či použijete kodek, který tuto koncovku defalutně použivá - ja žadnej takovej neznam) tak je to film. Typ souboru se řídí většinou hlavičkou na začátku, zbytek je jen název + usnadnění pomocí asociativní konocivky.

Uživatel nemluvil o tom jestli je film komprimován, (cele jsem to nečetl) a proto může RAR hodně pomoci. Co se týká komprimace divx/xvid do raru tak to většinou efekt nemá, ale najdou se případy, kdy to mít efekt bude. Třeba divx krom toho, že koduje snímky závlisle na sobě také jinak transformuje pix na okrajích apod. Tedy algoritmy jsou jiné v konečném dusledku je kompimace podobná a tedy xvid to rar nemá žádnej efekt, ovšem umim si představit nějaké speciální případy (malé rozlišení, stejná barva, blikající) kdy divx/xvid nebude mit takovej vykon a rar to stahne ještě dolu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny