Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vypálit CD?

Stačí se držet rad, když někdo napíše použij něco normálního - infrarecorder, tak ho použij a neříkej hned že si použila 5 programů atd.

Pardon, že to napíšu, ale nedělejte ze mě blbceJá samozřejmě vim, že je třeba to rozbalit...Já se ptam, jak to potom rozbalené vypálit:)

To, jak to vypálit si dostala radu odemne, použij dobrý program InfraRecorder.


BTW Archiv = Zapakované části čehokoliv, RAR není video soubor, ale dle jednoho webu:
Like other archives, RAR files are data containers, they store one or several files in the compressed form. After you downloaded RAR file from Internet, you need to unpack its contents in order to use it.

Jednoduše řečeno RAR soubory jsou datové kontejnery, které uchovávají jeden nebo i víc souborů v komprimované(menší na prostor) formě. Po stažení RAR souboru musíš rozpakovat jejich obsah, abys ho použila.

Tudíž film ve formátu RAR NEexistuje, pouze je zaarchivován pro to, aby se ušetřilo několik megabajtů nebo i desítek megabajt, nebo když je třeba více souborů nebo složek dát do jednoho souboru, aby se nemusely stahovat současně. Archiv není to samé jako část.



všichni vše děláte stále dobře, že? a se vším si víte rady...
Ne, nevíme si se vším rady, já už jsem tady měl v poradně okolo 100 dotazů, na které jsem nevěděl řešení a VŽDY jsem se dostal k cíli, btw dneska jsem si 2x odkrouhnul WinXP(zásahy do registrů), takže dělám chyby a každý je dělá, chybovati je lidské a od toho je tady tahle poradna.


Pro blbečka Karla: archiv = část
Karel je jedním z nejlepších rádců tady na poradně, takže nevidím důvod ho urážet

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny