Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak vypálit CD?

Zdar všem!:-)
Mam takovej dotaz za kerej se až stydim, jelikož počítač ovládam myslim si na poměrně vysoký úrovni a neovládam tak banální věc, kterou ovládají běžně absolventi zvláštní školy:-[, čímž se absolventům ZVŠ omlouvám, pokud jsem se jich dotkla,ale tak tedy:neumim vypálit cd!!" Mám na notebooku vypalovačku, tak jsem si říkala, jak budu vypalovat, ale jaksi to ňák nejde. Včera jsem si např. vytvořila seznam stop, s tim, že ho vypalim, tak jsem to normálně vypálila, pak znova strčim to cd, na kterym mělo něco být, do mechaniky a ukazuje mi to, že cd je prázdný, přitom před tim probíhalo vypalování ( !!!)a ten disk se začal formátovat...Takže vlastně nezvládam základní vypalování...:.( Další část dotazu se týká toho, když si stahuju např. hudbu nebo film a spojuju to ve winrar, jak mám tyto soubory vypálit na cd( dvd? Když to z¨kouším přes nějaký program, tak samozřejmě winrar formáty něpatří k podporovaným.
Takže shrnu svůj dotaz: může mi prosím někdo napsat návod, jak vypálit stažený fim nebo stažené album ve formátu . rar na cd/dvd?::)
Změna předmětu, původně: jak vypálit cd???:) (anarchist)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Nevím, jestli jsme něco nepřelédl, ale napsala tazatelka, co vznikne po rozrarování za typ souboru?
KubikH 09.09.2008 20:33
KubikH
Dámy a pánové. Dobře Vám tak. Kdyby jste se místo vaší snahy, poradit někomu, kdo o vaše rady nestoj… poslední
gambáč 10.09.2008 00:12
gambáč

Dámy a pánové. Dobře Vám tak. Kdyby jste se místo vaší snahy, poradit někomu, kdo o vaše rady nestojí /respektive se jimi nechce řídit/, se raději o dovolené váleli/y/ na Kanárech, nemuselo by tohle vlákno "na nic" vůbec vzniknout.
Jenže vy místo zasloužený dovolený, sedíte u PC, a jste za blbce - viz. Karel
Já bych navrhoval, tuhle kravinu zamkout, a víc se k tomu nevracet.
Howgh - :beer::beer::beer:

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru