Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak zakazat windows defendr a aktualizace windows 10

Já mám 3 notebooky s W10 a na všech mi aktualizace prakticky zlikvidovaly některé funkce touchpadu, které nutně potřebuji k práci. Pouze na jednom notebooku se mi povedlo se vrátit zpět k předchozí, funkční verzi, protože MS aktualizacemi zcela překopává původní verze, takže později se už nelze vrátit k té funkční.

Jediné řešení tedy je úplné zastavení aktualizací. Pokud samozřejmě nechci strávit zbytek života na poradnách a bádáním, čím by to asi tak mohlo být a jak to opravit (podotýkám, že nejnovější ovladače od výrobce jsem zkoušel, pokud tedy notebook neobsahoval "skvělý" "Precision Touchpad", pro který si MS dělá ovladače (hodně ochuzené, oproti těm od výrobce) sám - řešeno s pomocí technické podpory MS i výrobce notebooku, ale nevyřešeno, protože MS mě odkázal na ovladače výrobce a výrobce zase na ovladače MS).

Zažil jsem i tu obří chybu po nějaké aktualizaci, kdy se počítač náhle samovolně restartoval (nemyslím naplánované restartování, ale tuhle chybu), což bylo opravdu na nervy.

jistota image systemoveho disku je tou spravnou volbou. V pripade, ze problem pri aktualizaci preci jen prijde, je do pul hodiny vse obnoveno do chvile pred aktualizaci. Jak proste.

To je jen dočasné řešení, když MS tu aktualizaci časem stejně vnutí.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny