Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Notebook - poradíte mi prosím?

Když jsem slyšela, jak někteří lékaři mluví s pacienty, říkala jsem si, jak je možné, že ty lidi nechápou, že to je stejné, jako by na ně mluvili čínsky. Mě se to nikdy nestalo, ale asi jsem opravdu výjimka v tom, že mám nadprůměrnou empatii. Já opravdu o těchto moderních technologiích nic nevím, to, že jsem horko těžko nějak pozjišťovala, jako jsou parametry NB, abych se měla vůbec čeho chytit, neznamená, že jsem expert. Ani nevím, co to je externí harddisk, resp, jak se používá, jen mi někdo řekl, že je to větší flashka, která se stejně připojí. Nevím nakolik to odpovídá, ale alespoň to ukazuje, že dotyčný se snažil o maximální přizpůsobení, abych měla šanci porozumět. Co je USB box opravdu netuším, resp. teď už vím, že je to krabička, do které se dá disk. Umět to použít bych ale asi neuměla...Resp. je to USB, tak se to zapojí do USB jako flashka. Vyrobí se z toho teda asi externí disk, je to tak?
Otázka je, pokud je ten disk starší (je vyměněný cca před 7 lety, ale jak jsem psala, mám tam 89 GB a volných je dalších 10 GB),
je to bezpečné úložiště?
Ten úplně původní disk, který je teda zničený, ale z kterého jdou data (asi za 1500 Kč údajně) vyndat, to mi tam dají jak, resp. na co?
To mi tenkrát nějak neřekli, zasekla jsem se na ceně a od té doby to leží ladem...Ani nevím, kolik tam toho je, ale asi víc než teď, je tam dost filmů (a kapacita dle parametrů je 320 GB). Takže koupit externí harddisk, oni mi to tam dají a přidám si k tomu data ze současného disku. Takže asi o nějaké větší paměti, to se podívám, za kolik se jaké dají pořídit.
Ovšem jestli to nebude na jednoduchém principu ala flashka bude to zajímavé...

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny