Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno PC zostava - odhad ceny

Hlavne je to o peniazoch, ten PC je pre mňa nadštandard ktorý nepotrebujem a preto ho chcem predať. Vďaka za ten TIP ohľadom SSD, je pravda že je to overkill tak skúsim s tým niečo spraviť. Nový komp vidím v cenovej kategórii 400 až 600€. Predstavujem si miniPC bez GPU čiže len CPU s APU jednotkou, len SSD, formátovo čo najmenší zdroj, malá case, skrátka maličký PC s výkonom dostatočným na bežné využitie ako je office/internet/nejaké multimédia. Hry hrajem veľmi zriedka a to len málo náročné na HW takže nevadí že ubudne výkonu. Čiže celkovo vzaté multimediálny PC v malom balení a taktiež vyžadujem aby bol čo najtichší.
Teraz keď nad tým tak uvažujem, neoplatí sa mi na takéto požiadavky kúpiť hotový miniPC? Viem že sú nejaké NUC PC a aj na aliexpresse som videl nejaké miniPC za dobré ceny. Otázka je či sa to vyplatí oproti skladačke. Poznám aj Raspberry Pi ale neviem či by to nebolo už príliš slabé.

Menej ako 750€ za tú zostavu ktorú chcem predať určite nepôjdem. Ak by som zvolil to čo radíš že si vymením SSD za nejaké 250/500GB a hodím tam cenovku 650€ tak to by bolo tiež fajn.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny