Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Synchronizace založek mezi více prohlížeči

Zdar,

neřešili jste někdo potřebu sychronizovat si záložky mezi prohlížečema?

Myslim na jednom PC.

Mam treba momentalne nainstalovany Vivaldi, Firefox ESR, Operu a Edge 2.

Vsichni nabizi synchronizaci zalozek na ruzne zarizeni v ramci toho jednoho konkretniho prohlizece, ale jak "pretahnout" bookmarks z jednoho prohlizece do druheho?

Idealne bych si to predstavoval bez nejakeho vzdaleneho prostrednika.

---

Doted jsem to delal pres FVD Speed Dial, coz je prave vzdalene pres prostrednika a navic v tom rozsireni jde hlavne o ten Speed Dial, ktery me posledni dobou naprosto vytacel. Takze jsem se toho addonu zbavil, zapnul si na prohlizecich synchronizaci, protoze tech stroju mam vic a ted resim jeste jak to nejednoduseji aktualizovat tak, abych mel i na jednotlivych prohlizecich stejne zalozky. Nepotrebuju ani uplne pravidelnou synchronizaci, ale treba jednou mesicne si ty zalozky urovnat tak, aby byly vsechny ve vsech prohlizecich s minimalni namahou.

---
Pod carou, pokud by to nekomu nedalo spat, proc 4 prohlizece, tak jsem zjistil, ze jeden je malo. Neustale vylepsovani prohlizecu vede k tomu, ze se vyvojarum obcasne neco nepovede a nez to spravi, tak je to nepouzitelne. Takze nejednodusi je proste pouzivat na cas jiny prohlizec. Ja mel Vivaldi a Opera, jenze oboji melo problemy, tak jsem instalnul Firefox ESR. Ted to vypada, ze Vivaldi zase ok, u Firefoxu ocekavam problemy casem, ktere jste tu uz resili s tim adresnim radkem pres pulku obrazovky a Opera sla uplne do kytek. Naopak jsem zkusil Edge 2, ktery bude casem na Windows 10 stejne povinny a vypada to obstojne. Takze proto momentalne instalovane 4 prohlizece, ale dotaz by byl stejny, ikdybych pouzival jen 2.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny