Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Youtube - reklamy

Davas mi stale rovnaky priklad, proti ktoremu ja mozem dat 10 protiprikladov. A to je ten problem, ten pomer. Na tvoj jeden ja vytiahnem stovky kludne.
V principe, ked chces nieco zadarmo tak len beries a nic nedavas. Takto rovnovaha v prirode nefunguje.
Mozem ti uviest zopar priklad uspesnych yutuberov, ktory by tu dnes neboli keby ich v kritickych chvilach nepodrzala komunita. Niektori doslova zobrali o peniaze od svojich priaznivcov a ti sa im vyzbierali prave vo chvili, ked boli na dne a z toho dna sa odrazili....a dnes su to uz velki pani, ktorych zivi primarne tvorba na YT.
Dalsi priklad je divadlo Mir z Ostravy, na ktore som nadabil pred par mesiacmi...oni ako prvy pochopili, ze v case krizy mozu vyuzit internetove media a tie im nielen pomohli prezit, ale si dovolim tvrdit, ze po skonceni krizy bude o nich 2x vacsi zaujem ako bol pred krizou, pretoze sa velmi zviditelnili.
A ano v kazdom videu sa dozadovali prispevkov od ludi a ti ludia im to aj posielali...pretoze si na rozdiel od teba uvedomovali, ze divadlo tvoria herci, herci su ludia a ludia potrebuju na prezitie peniaze. Nebudu peniaze, nebudu herci, nebude divadlo.
Samozrejme ty uprednostnujes vsetko zadarmo, takze by si im nic neposlal a este by si si aj zablokoval reklamu, ale ich tvorbu by si si samozrejme pozrel...ved je na YT a je zadarmo nie?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny