Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Máte niekto skúsenosti s firmou Hellcomp?

Ahojte

Prosim Vás. Máte niekto skúsenosti s firmou Hellcomp? Ja som si pred tromi mesiacmi u nich objednal PC a stále mi neprišiel a ani peniaze mi nechcú vrátiť. Ak áno, veľmi rád by som sa naňho nakontaktoval. Ďakujem veľmi pekne
Změna předmětu, původně: Hellcomp (karel)
Změna kategorie, původně: PC sestavy (karel)

Předmět Autor Datum
Jejich stránky vypadají, jako by je dělal sedmák za domácí úkol. Tam fakt někdo nakupuje? :-?
Wikan 18.06.2020 09:45
Wikan
Stačilo dať do vyhľadávača. https://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopic.php?t=124038
tom88881 18.06.2020 09:45
tom88881
Zavolat na SOIku, podat trestne oznamenie, ist tam osobne...moznosti mas milion. V kazdom pripade sa…
fleg 18.06.2020 09:56
fleg
Na zive.sk už ti přece odpověděli Kontaktuj priamo SOIku, na podnet nemusíš spisovať petíciu. Ale c… poslední
ajavar 18.06.2020 10:01
ajavar

Zavolat na SOIku, podat trestne oznamenie, ist tam osobne...moznosti mas milion.
V kazdom pripade sa divim, ze si niekto da od takto pochybnej spolocnosti vobec nieco zlozit. A stranku maju ozaj hroznu, take som robil ja v zaciatkoch mojho htmlovania a to je snad 25 rokov dozadu.

Na zive.sk už ti přece odpověděli

Kontaktuj priamo SOIku, na podnet nemusíš spisovať petíciu. Ale celkovo odporúčam si najprv niečo zistiť o eshope, než budem nakupovať. Webstránka na úrovni stredoškoláka. Finstat - firma na trhu iba niečo vyše roka a sekera jak hrom. Minulosť majiteľa - ďalšie skrachované firmy. Nemyslím si, že je to podvodník iba nešťastný podnikateľ a keď prišla korona vyschnul mu zdroj na tovar a biznis sa zastavil. Trošku nechápem tomu: nechcú mi vrátiť peniaze. To rovno povedali, že nevrátia peniaze alebo hrajú mrtvého brouka? Napísal si im že chceš v zmysle ust. § 7 ods. 5 zákona o ochrane spotrebiteľa pri predaji tovaru alebo poskytovaní služieb na základe zmluvy uzavretej na diaľku alebo zmluvy uzavretej mimo prevádzkových priestorov predávajúceho odstúpiť od zmluvy a žiadaš vrátiť uhradenú sumu? Ak áno tak do 14 dní musia vyhovieť, inak to rieši SOIka, kde treba podať podnet vrátane komunikácie a informácii, že chceš odstúpiť od zmluvy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru