Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Mini PC k TV

Jsem nedavno koupil Khadas VIM3 s A311 a podporuje mimo (Dolby Vision, HDR10, HDR10+, HLG), podpopra disku M.2 a OS jako Ubuntu, Android i "VIM3 Android TV", v podstate to samé prostredi zalozené na ATV co ma Nvidia shield.

Stream sluzby pro mne nebyly podstatné, jelikoz 90% obsah Multimedia prehravam hlavne z NAS nebo HDD. Pres Widevine CDM jde DRM obejit, takze ani pro sluzby jako Netflix nemam problém s rozlisenim.
(MB VIM3 s D311 jsem zakoupil hlavne pro podporu NPU. Pro "zapni a divej se" pouzivam Amazon Stick 4K, vykoné je to na 4K dostatecne a vic za to nema cenu ani platit.)

.. vse zalezi co s tim zarizenim chce delat, ale myslim ze vse bude lepsi jak nejaky "PC Intel Compute Stick".

PS: Pro ty co hledaji streamovaci zarizeni pro TV typu FHD, je ted sleva na Amazon TV stick ktery je nyni z 39,99 € na 19,99 € a Fire TV Stick 4K Ultra HD z 59,99 € na 49.90$.

Apple TV se mi libi asi tak nejvic, takova cista prace, ale abstence portu USB, nebo nemoznost pouzit OS typu CoreElec (kodi) mne odrazuje.
Zajimavy je : Beelink GS-King X S922X-H s 2x SATA pro HDD 3.5, ale zadné podrobné informce ze strany funkce NAS, jsem doufal ze bude mit OpenWRT tak jak u jinych vyrobcu (Android TV + OpenWRT, jako u zarizeni **ZIDOO), ale vypada to, ze NAS funguje jen pres APP typu DLNA Android takze spis sklamani.
** K tomu ZIDOO, jeden multimédia BOX od nich také pouzivam, také nema DRM certifikaci a presto patri mezi nejlepsi Multimedia prehravace na trhu, takze opravdu zalezi od preference stream sluzeb nebo dematerializace / vlastnich domacich souboru, filmu ..

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny