Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jednotka pro obnovení win10

https://lnk.sk/cvGH

Osobne neradím tento xindel z dielne MS. Lebo v prípade zmeny veľkostí aktívneho a primárneho oddielu, nebodaj zmeny prehodených veľkých písmen oddielov, si nedokážu s ničím poradiť. Síce je to vo výnimočných prípadoch, ak sa použije nejaký SW z dielne distier Linuxu, nabútovaním mašiny s opravou oddielov.

V týchto prípadoch má backupper, MacriumReflect7, (Reflect.exe), stiahnutého súboru ReflectBin.exe, RMBuilder.exe (jedine pri platenom) navrch nad veškerými backuppermi lebo dokáže jedným klikom po nabútovaní mašiny bezchybne opraviť pod WinPE10/WinRE, veškeré pošahané zavádzače, dokonca reparuje úplne zmazané nulté sektory s vytvorením originál windowsáckych boot súborov s aktívnym oddielom so zmenou pri náprave veľkosti pôvodných systémových oddielov podľa poslednej zálohy, ako aj vykoná opravy vadného abecedného označenia logických oddielov pre OS Vista W7/W8.x/W10 na čo je krátka ISO bútovačka originál s MS príkazmi:

bootrec / fixmbr
bootrec / fixboot
bootrec / rebuildbcd

ktorou sa z ISO Windows nedá opraviť totálne zničený bootmanažér s retroaktívnou zmenou veľkosti oddielov do pôvodného stavu rôznymi pokusmi o predošlú opravu. MacriumReflect7 je v tomto ohľade najvymakanejším z backupperov. Okrem EaseUS Todo Backupper.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny