Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Bzučanie PC zdroja po vypnutí počítača

ml1: Vďaka za tvoje skúsenosti... Zatiaľ ho reklamovať nebudem, jedine ak sa to zhorší a bude istota že sa to podarí vyreklamovať. Predsa len je to z tých drahších zdrojov a ak bude bzučať ako nejaký starý transformátor tak predsa musia uznať reklamáciu.
Teraz pred niekoľkými dňami som odosielal na reklamáciu základnú dosku a podľa vyjadrenia obchodu kde som kupoval zvyknú takmer vždy dosky opravovať. Skrátka vymenia čo tam odišlo. Mimochodom v súvislosti s tou doskou som dával na diagnostiku všetky komponenty do miestneho servisu a predpokladám že ten zdroj servisák premeral takže by mal byť plne funkčný. Čiže zdroj skrátka len bzučí ale na funkčnosť to zatiaľ zrejme nemá žiadny vplyv.

Skúsil som pohľadať nejaké informácie a tak ako tu už niekto spomínal. Seasonic si tie zdroje robí sám a Corsair len zadá objednávku výrobcovi ale samotný Corsair nieje výrobcom. Nepodarilo sa mi dohľadať informáciu ako to má EVGA, či im tie zdroje niekto vyrába alebo je to čisto pod firmou EVGA. Každopádne z môjho pohľadu vyzerá dôverihodnejšie práve ak si nejaká firma ten zdroj vyrobí sama a nie dá to vyrobiť výrobcovi zdrojov. Vlastne ak som pochopil správne tak kľudne môže dať Corsair objednávku aj firme Seasonic. V praxi samozrejme také niečo asi nefunguje z dôvodu konkurencie.

Ťažko povedať či sa dá považovať hodnotenie na amazone ako dôveryhodné ale občas sledujem aj hodnotenie elektroniky ktoré kupujem aj na ich stránke pre daný produkt a myslím že sa to zhoduje s reálnou kvalitou produktu. Je to častokrát založené na veľkom počte hlasov a napríklad Seasonic tam má pre FOCUS PLUS o niečo lepšie hodnotenie ako CORSAIR RMx. Ak budem kupovať ďalší zdroj tak určite dám šancu spomínanej značke SEASONIC.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny