Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém se skenerem

Zdravím, mám další problém - se skenerem ve win 10. Když skenuji, tak mi to oskenuje jen část dokumentu, ale je to hodně zvětšené. Nemohu najít, kde se to nastavuje... Poraďte, prosím...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
A prečo nepoužívaš SW ktorý k tomu dodáva Canon, ono tam sice nepíšu podporu Win10 ale bude to si my…
poihu 21.06.2020 23:24
poihu
Instalovala jsem ten druhý, instalace probíhala, vyskočil i příkaz DOKONČIT, ale program se mi nikde…
Ramgada 22.06.2020 07:37
Ramgada
Hele, ja tento skener 4400F mám, sice ho už nepoužívam a mám ho už len ako záložný odložený v kumbál…
poihu 22.06.2020 13:06
poihu
Já jsem si poprvé nainstalovala ten druhý, nešlo to. Teď jsem si nainstalovala ten první z tvého odk…
Ramgada 22.06.2020 14:07
Ramgada
Skenoval som cez CanoScan Toolbox 5.0 (mas to v start menu v programoch - Canon Utilities/Canoscan T… poslední
poihu 22.06.2020 15:41
poihu

Hele, ja tento skener 4400F mám, sice ho už nepoužívam a mám ho už len ako záložný odložený v kumbále, pretože používam Canon 9000F. Ale schválne som ho teraz z kumbálu na chvílu vytiahol a zapojil, nainštaloval ovl. soft čo som ti tu dal odkaz "CanoScan Toolbox verze 5.0.1.2a" a normálne to funguje pod Win 10, ovladač som ani neinštaloval, ten si nejaký nainštaloval sám Windows. Akurát to chcelo reštart pretože čiste po nainštalovaní toho Toolboxu bez reštartu to nejako blblo, po reštarte skenuje bez problémov.

Já jsem si poprvé nainstalovala ten druhý, nešlo to. Teď jsem si nainstalovala ten první z tvého odkazu, hned jsem to restartovala. Skenovala jsem přes SKENER. Načítání trvalo dlouho a objevila se prázdná stránka, nebylo tam nic. Tak nevím, kde je u mne problém... Možná v tom programu SKENER? Přes co jsi to skenoval?

Skenoval som cez CanoScan Toolbox 5.0 (mas to v start menu v programoch - Canon Utilities/Canoscan Toolbox 5.0/Canoscan Toolbox 5.0), kliknes na Save/Ulozit a otvori sa ti taketo okno, kde mozes rovno skenovat s nastavenymi parametrami alebo ked zaskrtnes "Display the scanner driver" a kliknes na tlacidlo "Scan" tak sa otvori dalsie okno "ScanGear" kde si mozes dopodrobna nastavit skenovacie parametre.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru