Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neuznaná reklamace

V alze jsem s reklamací neměl nikdy problém, řešil jsem ji teda jen dvakrát nebo třikrát a vždy mi okamžitě vrátili peníze nebo dali nový kus, reklamace řeším velmi nerad, proto jsem byl příjemně překvapený. V jednom případě šlo o pevný disk, čekal jsem spíš, že si ho tam nechají. Legendy o obstrukcích jsem slyšel o softcomu (jak hledají jakoukoliv záminku pro odmítnutí, i kdyby si ji měli sami vytvořit), což je jinak celkem příjemný obchod (když ptáčka lapají...) kde se dobře nakupuje.
Je to krátkozraké, tak velký obchod si to možná může dovolit, ale jinak je v zájmu obchodu vyřešit reklamaci ke spokojenosti zákazníka. Oni takto možná pár korun ušetří, ale kdo půjde nakupovat do obchodu, kde ví, že dělají takové obstrukce. Jsou na to i nějaké statistiky.
Ono se taky možná chtěji vykroutit z reklamace, kterou asi způsobuje vadný software v tomto případě nekompatiblní ovladač (ovšem vada sw je také vadou výrobku), i když jestli nezabraly různé pokusy o rozběhání tak pak nevim. Já třeba bych ještě zkusil, co si o tom myslí linux, nějaký live (mint, ubuntu, fedora, je to jedno), jestli na tom taky vytuhne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny