Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neuznaná reklamace

Hezký den,
takže méně jak 6 měsíců. Reklamaci musí vyřídit ten, kdo výrobek prodal, ne výrobce jak již zde bylo uvedeno. Každé jiné doporučení nemá žádnou oporu zákonech. Výše je psané, že: "Nicméně se to vztahuje na vady a ne na mechanické poškození". Doporučuji nalézt znění výše uvedených článků na netu, protože dle mého názoru i mechanické poškození nezaviněné uživatelem je vadou výrobku a prodejce musí dokázat, že výrobek byl při prodeji bez tohoto poškození.
Netuším o jaký port DP se jedná, ale cituji "Vnitrni plastova cast u DP portu je lehce prohla{u vsech], montovane, blizsi stav posoudi servis" je zápis hodný ... chci říct, že se jedná o plastovou část, která může být deformována taky teplem, provozem ... chtělo by to vidět. Já bych se nedal. Možná proto, že si pokaždé dražší zakoupené zboží před použitím jako nové vyfotím, ať mám důkaz.

Prostudujte podmínky reklamace na netu a požadujte po prodejci to, na co máte ze zákona právo. Proti tomu budou bezmocní. Pokud jste přesvědčena o svoji nevině, zkuste i pohrozit soudným znalcem a soudným řízením. (V něčem může pomoci i ČOI, ale to by jste musela na netu pohledat, možná se pletu).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny