Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neuznaná reklamace

Kvůli nikdy nepotvrzené spekulaci, že tyhle tři obchody budou spolupracovat. Nevím jak Mall s CZC, ale s Heurekou určitě ne, to by je tam nemazali, ne u nových produktů, kde je hodně důležité být v seznamu od začátku prodeje.

Jejich blbost, Heureka má 2x vyšší návštěvnost, než Alza.

Já už v Alze ani nenakupuju. Před měsícem jsem tam vytvořil objednávku za 20 tisíc, abych pak u volby dopravce zjistil, že mnou preferovaný dopravce není k dispozici (v nabídce byl, ale nešel zakliknout, byla tam červená ikona nedostupnosti při najetí myší, na což nikde neupozornili), takže jsem to zrušil a koupil jinde.

Edit.: A teď jsem koukal na certifikáty "Ověřeno zákazníky" a Mall i CZC mají jen modrý, což je nižší kategorie, nejvyšší je zlatý. Mall má dokonce jen 90% a teď si nejsem jist, pod jakou hodnotu o něj přijde, jestli pod 90% nebo 85%, ale co vím, tak minimálně jednou klesl pod limit a přišel o něj. Navíc tam má přes 37 tisíc negativních recenzí, takže evidentně ani nijak recenze neupravují v jejich prospěch. Jak jsem psal, jakýkoliv zásah v tomhle směru by je zničil.

Co se týče reklamací, tak když už se tu píší recenze na obchody, tak zrovna v Mallu mi vždycky všechno uznali, šlo tedy hlavně o vrácení nevhodného oblečení, což asi není zrovna relevantní příklad. :-D Ale líbilo se mi, že to tam šlo odnést, papír o vrácení již měli předtištěný, jen to sebrali, žádná byrokracie, a do týdne jsem měl peníze zpátky na účtu. Je otázka, co by bylo, kdybych tam odnesl dražší věc, ale z nějakých cca 20 "levnějších" kousků všechno v pohodě.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny