Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nová nabíječka nenabíjí baterii.

U HP to záleží na výkonu nabíječky, když se připojí slabší, nabíjí se baterie pomalejc nebo taky vůbec, ale stačí vypnout a baterie se nějak nabíjí.

Má ta nabíječka dostatečný výkon, tedy srovnatelný s původním nebo větší.

Námět č. 2 nešlo by vyměnit nebo nechat vyměnit konektor, nabíječce se rozšlápnutím konektoru jistě nic nestalo a bylo by nesmyslné ji vyhazovat.

Námět č.3 Pokud se originální nabíječka připojí na jeden ze spousty těch konektorů, to také nefunguje? (to už je spíš pro elektrikáře, chce to nějaké dráty, krokodýlky a podobně, navíc může chybět ten prostřední pro identifikaci)

Já jsem nedávno koupil v avacomu nástavec k HP ( https://www.avacom.cz/nabijecky/pro-notebooky/redukce-a-prislusenstvi/?menu=zarazeni ) a tak jak selhávaly veškeré pokusy připojit notebook na univerzální zdroj (opravoval jsem výrobní vadu kdy HP ušetřil 5 mm bužírky a po asi 5 letech se kabel na vývodu z nabíječky dostával do zkratu, nejdřív nahodile potom trvale, možná velmi dobře vypočítané kazítko), zkoušel jsem tento kabel před zapájením do originálního zdroje připojovat do normálního zdroje a to nešlo (asi opravdu chyběl ten prostřední kolík, kterej jsem připojoval na + nebo - nebo nechal plavat ani jedno nešlo, usoudil jsem, že si chce povídat a na to nemám), přitom takto to vypadá, že to jde. Koukám že mají nástavce i pro dell, pravda v cizině v malém městečku jsou možnosti omezené, v čechách by se dalo nechat si to poslat poštou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny