Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kamera SQ11

Zdravím, mám z Wish kamerku SQ11 mini DV , podařilo se najít nějaký český návod,ale i tak není dostatečně přesný a pochopitelný.
Najde se někdo kdo tuto kameru má a umí ji ovládat? Umím ji přepnout na Foto, občas i na video, ale zatím mi vždy natáčí jen pár vteřin,nebo minutu a stop. Paměťovku mám 32 GB. Při nabíjení taky nevím zda má červeně blikat nebo svítit,po nabití má svítit modrá,tak aspoň třeba jak dlouho se nabíjí? Je to z Wish,tak pro mnohé už jen to je záruka nefunkčnosti,ale i to je možné,že nefunguje jak má,ale spíš si myslím,že ji jen neumím ovládat, zatím. Děkuji za každou pomoc.

Předmět Autor Datum
Vždyť je ten návod srozumitelný. cz-navod-pci-468.pdf
Cat 25.06.2020 17:55
Cat
Srozumitelný by byl,kdyby diody reagovali podle návodu. Je docela těžký to dostat i do pohotovostníh…
MarkSagi 25.06.2020 18:28
MarkSagi
Možná pomůže reklamace. nový
IQ37 25.06.2020 22:45
IQ37
ono už to v podstatě reklamované je, za moc dlouhou doručovací dobu už peníze vrátili,takže je kamer… nový
MarkSagi 26.06.2020 10:59
MarkSagi
Nie je, je to klasicka chyba roznch pseudokmaier z Wishu a spol. Mal som ich v rukach uz desiatky. nový
fleg 26.06.2020 13:04
fleg
tak mám asi jen mini foťák tedy,ten funguje :-) a jinak kvalita videa ,těch krátkých co to natočilo… poslední
MarkSagi 26.06.2020 14:31
MarkSagi
Klasicka lacna Cina, relativne dobry hw na mizernom sw. nový
fleg 26.06.2020 08:42
fleg

Srozumitelný by byl,kdyby diody reagovali podle návodu. Je docela těžký to dostat i do pohotovostního režimu,kdy má svítit modrá,ale po namačkání dle návodu, se nerozsvítí 3x červená,ale třeba fialová atd. Není ani jasné,zda se zrovna natáčí či ne a když dle návodu z modré zabliká 3x modrá pro natáčení videa, po 30 vteřinách video končí. Senzor se podle návodu taky spustil jedenkrát na chvilku a pak už nic nezachytil. Kameru máte,nebo jen teoretik podle návodu? Praxe je jiná než teoretický návod.

tak mám asi jen mini foťák tedy,ten funguje :-) a jinak kvalita videa ,těch krátkých co to natočilo je celkem dobrá,reálné barvy a i se zvukem. Budu ještě zkoušet dál ty videa, teď jsem zjistil,že třeba ta 5x fialová blikne,když se vyndá paměť a chce se natáčet bez ní,přesně dle návodu.
Další pokusy o základní video. Půl hodiny nahrávání,kde se to ukládá do 5minutových videí - 4 jdou, 2 ne,to je docela úspěch.
Původní taktika byla,že jsem nastavil video a šel to postavit na místo,natočila se cesta k místu a dál nic,jako by vadil ten pohyb tou kamerou či co,nyní dám kameru na místo a pak zapnu a funguje to,částečně tedy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru