Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Kamera SQ11

Zdravím, mám z Wish kamerku SQ11 mini DV , podařilo se najít nějaký český návod,ale i tak není dostatečně přesný a pochopitelný.
Najde se někdo kdo tuto kameru má a umí ji ovládat? Umím ji přepnout na Foto, občas i na video, ale zatím mi vždy natáčí jen pár vteřin,nebo minutu a stop. Paměťovku mám 32 GB. Při nabíjení taky nevím zda má červeně blikat nebo svítit,po nabití má svítit modrá,tak aspoň třeba jak dlouho se nabíjí? Je to z Wish,tak pro mnohé už jen to je záruka nefunkčnosti,ale i to je možné,že nefunguje jak má,ale spíš si myslím,že ji jen neumím ovládat, zatím. Děkuji za každou pomoc.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Vždyť je ten návod srozumitelný. cz-navod-pci-468.pdf
Cat 25.06.2020 17:55
Cat
Srozumitelný by byl,kdyby diody reagovali podle návodu. Je docela těžký to dostat i do pohotovostníh…
MarkSagi 25.06.2020 18:28
MarkSagi
Možná pomůže reklamace.
IQ37 25.06.2020 22:45
IQ37
ono už to v podstatě reklamované je, za moc dlouhou doručovací dobu už peníze vrátili,takže je kamer…
MarkSagi 26.06.2020 10:59
MarkSagi
Nie je, je to klasicka chyba roznch pseudokmaier z Wishu a spol. Mal som ich v rukach uz desiatky.
fleg 26.06.2020 13:04
fleg
tak mám asi jen mini foťák tedy,ten funguje :-) a jinak kvalita videa ,těch krátkých co to natočilo… poslední
MarkSagi 26.06.2020 14:31
MarkSagi

Srozumitelný by byl,kdyby diody reagovali podle návodu. Je docela těžký to dostat i do pohotovostního režimu,kdy má svítit modrá,ale po namačkání dle návodu, se nerozsvítí 3x červená,ale třeba fialová atd. Není ani jasné,zda se zrovna natáčí či ne a když dle návodu z modré zabliká 3x modrá pro natáčení videa, po 30 vteřinách video končí. Senzor se podle návodu taky spustil jedenkrát na chvilku a pak už nic nezachytil. Kameru máte,nebo jen teoretik podle návodu? Praxe je jiná než teoretický návod.

tak mám asi jen mini foťák tedy,ten funguje :-) a jinak kvalita videa ,těch krátkých co to natočilo je celkem dobrá,reálné barvy a i se zvukem. Budu ještě zkoušet dál ty videa, teď jsem zjistil,že třeba ta 5x fialová blikne,když se vyndá paměť a chce se natáčet bez ní,přesně dle návodu.
Další pokusy o základní video. Půl hodiny nahrávání,kde se to ukládá do 5minutových videí - 4 jdou, 2 ne,to je docela úspěch.
Původní taktika byla,že jsem nastavil video a šel to postavit na místo,natočila se cesta k místu a dál nic,jako by vadil ten pohyb tou kamerou či co,nyní dám kameru na místo a pak zapnu a funguje to,částečně tedy.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru