Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Grafika - bzučí větráky

Zdravím, mám novou grafiku GIGABYTE GeForce RTX 2070 WINDFORCE 2X 8G přibližně měsíc a když stoupnou větráky nad 80 procent začnou střídavě bzučet a není to zrovna potichu. Pomohl by mi někdo ? :D
Změna předmětu, původně: Grafika (karel)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Bohužel úplně běžné. Jak říká karel, je toho plný internet. Ač to co linkl je zrovna jiný problém, k… poslední
Railee 29.06.2020 10:27
Railee

Bohužel úplně běžné. Jak říká karel, je toho plný internet. Ač to co linkl je zrovna jiný problém, kdy při automatické regulaci se ventilátory náhodně zapínají a vypínají. Problém s bzučením/vrčením/kdoví cosi ventilátorů je taky častý. Montoval jsem přesně tuhle kartu, s přesně tímhle problémem, a přesně kvůli tomu jsem ji i vracel.
Jediné, co můžeš zkusit, pokud se na to cítíš: pod každým z těch ventilátorů jsou tři tenká ramínka a zhruba v polovině každého je šroubek, který tam ten ventilátor drží. Můžeš zkusit je mírně dotáhnout, ale opravdu jen mírně, je to tenký plast a poslední co chceš, je ho zlomit. Jinak na reklamaci, je to šmejd. (teď místní příliš korektní prominou, ale pokud by ses rozhodl ty ventilátory zkusit dotáhnout, nepomohlo by to a nesl jsi to na reklamaci, tak se o tom raději nezmiňuj... např. CZC má zjevně nějaké manýry zamítat reklamace z náhodných nepochopitelných důvodů, viz vlákno "Neuznaná reklamace", též o GK... samozřejmě nesmíš ty ventilátory zku*vit sám)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru