Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s připojením na servery

Dobrý den,
tento týden jsem zakoupil předplatné programů od adobe, problém nastal při instalaci a následném pokusu o spuštění jednotlivých aplikací, kdy se objevila chyba, že server adobe není dostupný a není možno ověřit platnost předplatného. Považoval jsem toto za chybu na straně adobe. Když však tento problém trval více než dva dny, snažil jsem se toto řešit na komunitním foru v angličtině, kde mě stále upozorňovali, že problém je mám mé straně a že mám zkontrolovat své připojení, vypnout firewall a antivirový program.
Následně zjišťuji, že mám problémy s připojením na další servery, konkrétně herní klienty Epic Games a Steam, kde mi to též napíše, že spojení se serverem nelze navázat.

Mám Windows 10 Home 64 bit. verzi, poslední aktualizaci, firewall a anitivirový program je pouze součástí Windows, jiný bezpečnostní software nepoužívám. Jiné anomálie ve funkčnosti internetového připojení nepozoruji.

Je chyba v nastavení Windows, routeru či je chyba na straně poskytovatele internetu? Velice děkuji za případné odpovědi a nasměrování k řešení problému.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny