Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Jak bezplatně a legálně přejít z Windows 7 na 10 u desktopu Dell?

Já nepíšu, že ten upgrade technicky možný není, ten upgrade možný je. Osobně nemám nic proti tomu, když někdo napíše, že to technicky možné stále je a nabídne to třeba nějakému domácímu uživateli.
Já píšu, že je to nelegální! Osobně jsem proti tomu, když se tvrdí něco, co není pravda, a tvrdit o tom, že je to legální, je podle mě špatně. A o toto mi jde. Tazatel přece psal: Jak bezplatně a legálně. Podle mě je to jednoznačně nelegální. A to na základě autorského zákona, MSLT a toho, co tvrdí majitel autorských práv k Windows, tedy Microsoft. Nenašel jsem ani jeden relevantní argument pro to, že to je legální.
To, že něco funguje neznamená, že je to legální. Například je to legální v případě, že máš Windows 7, koupíš licenci na Windows 10, upgraduješ na Windows 10, tím pádem se vygeneruje digitální licence a Windows 10 můžeš používat legálně bez toho, aniž bys tam třeba vkládal klíč z Windows 10.
Já nedoložil příběhy lidí, já doložil to, že servery cnews, aktualne a zive nezávisle na sobě vznesli dotaz na oficiální vyjádření Microsoftu, tedy vlastníka autorských práv, jestli to je legální. Pokud Microsoft tvrdí, že to je nelegální, tak i v případě, že to technicky možné je, je to nelegální. Ta technická možnost tam je prostě jako možnost pro ty, co mají třeba Windows 10 koupený nebo třeba prostě proto, že to tak Microsoft chce, to ale nemění nic na faktu, že to je v případě tohoto vlákna nelegální.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny