Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nezkopírovaly se 3 soubory z 10000

Nerozumím jedné věci:kopíroval jsem si obsah disku na jiný disk(oba externí jiné),z NTFS na exfat,šlo o 10000 souborů,1TB. pár hodinek. 3 soubory se nezkopírovaly,nevíte proč?
Ty soubory nebyly ničím významné (ani jméno ani atributy), prostě v jedné složce o 50 podobných souborech kolem 8MB se prostě z této 3 soubory nezkopírovaly.Když jsem se vrátil a toto zjistil(po dokončení kopírování jsem čekoval velikost a počet souborů), zjistil že to jsou tyto 3.Ihned jsem je tam přikopířoval a žádný problém nebyl. Je nějaké racionální vysvětlení proč se nezkopírovaly náhodné 3 soubory z 10000,které ničím nevybočují.?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ak boli čírou náhodou moutnuté systémom, držal ich Explorer.exe, napríklad v RAM, cache, prefetch, I… nový
Nuda 23.07.2020 12:44
Nuda
mazání?Ty máš namazáno asi dost. nový
Kampus 23.07.2020 14:28
Kampus
Možná časem přijdeš na to, proč je dobré pro práci se soubory používat souborový manažer. Malá nápov… poslední
jirka44 23.07.2020 15:28
jirka44

Ak boli čírou náhodou moutnuté systémom, držal ich Explorer.exe, napríklad v RAM, cache, prefetch, Indexovaní či pod sukňami mamenky Sedemboľestnej, v tom prípade sa súbory just a schválne neokopčili.

Explorer.exe Windowsu je sviňa, drží a nepustí, ani sám nevie z akého dôvodu tak činí, ale činí, chová sa miestami ako blbý.

Ideálne k tomuto zisteniu "kauzálneho nexusu" Explorer.exe, je disponovať SW: Unlocker.exe, spúšťať mazanie súborov napríklad myšou z kontextového menu,
https://www.majorgeeks.com/files/details/unlocker.html
ktorý pri mazaní súborov oznámi z akého dôvodu si drží americký, kapitaľisticý pitomec Explorer zamknutý súbor, pritom nemá zákonný ani iný dôvod takto činiť v sľušnej, poctivej sociaľistickej spoločnosti sľušných, prevychovávaných občanov.

Je tu vkusná náhrada ku kopčeniu:
TotalCommander, ten ti nič nehovorí?

Tiež o.i. vymožeností prebieha v TC kontrola na pozadí CRC, a ak by náhodou nejaký zamknutý, poškodený, moutnutý súbor či zložku nedokázal okopčiť, hneď ti to vyoslí zobrazené "čierne na bielom" na americkom monitore.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru