Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem recovery windows

Radšej sa počas čistej inštalačke nadobro odpoj od siete netu, aby na teba v záverečnom modrom okne nevybafol Inštalátor s ponukou, podmienkou, zadať licenciu alebo sa prihlásiť kontom MS. Má to v obľube, zostaneš namydlený ak tento neduh nedokážeš obísť, potom zostáva znovu nová čistá inštalácia s odpojením sa od netu.

Ak sa W10 nainštaluje z bútovacej flešky, rozžne sa ti do prenádherného, vlastného gr.prostredia s finálnou tapetkou na monitore s ikonkami kôšíka a spodnou lištou, potom až spusť modem power on/off, pripoj sa na sieť západného, amerického, kapitaľistického, buržoázneho, protisociaľistického Internetu, dotiahni a nainštaluj si poslednú záplatu cestou WU. (ak bude tvoj HW pripravený prijať a inštalvať záplatu pre jún/júl desiny edície 2004).

Licencia je v prípade desiny verifikovaná digitálne na serveroch MS, pridelená k tvojmu ID HW, kde je pedantne zapísaná akonáhle sa podprahovo, potichu prihlási systém na spriatelené servery MS s odoslaním telemetrických dát a spol. šifrovaných, 64kB cookies, o stave OS a HW každého jedného jednotlivca na Zemi, či sovietskeho kazmanáfta v širokom, hlbokom, na míle parsekov vzdialenom Vesmíre dobývaného mrknuitím oka raketovými motormi typu "ťeľeportýčnije, kvantóvie matóry", ktoré sa svojou konštrukciu oddelia spolu s cestovateľom za okienkom rakety od gravitačne ohraničeného časopriestoru Vesmíru, čím sa cestovateľ dostáva po špirálovitej štruktúre kvantovo prepojeného priestoru jednotného poľa, mrknutím oka na ktorýkoľvek bod v priestore a reálnom čase neobmedzovaný limitom blbej, pomalej rýchlosti c častíc s nulovou kľudovou hmotnosťou nesúcich informáciu.

Hustýýý.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny