Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
mě jde o to, že potřebuji vyměnit disk a nemohu ho zkopirovat celý. Takže budu potřebovat vypreparov…
Carlos123 24.07.2020 08:14
Carlos123
Stahni si instalacku W8.1 a udělej čistou instalaci. Popravdě - ještě jsem neviděl tu recovery funkč…
Abox 24.07.2020 08:20
Abox
když to stáhnu znovu, jak to udělám se seriovým číslem a takovými věcmi?
Carlos123 24.07.2020 08:41
Carlos123
Nemusis davat ziadne seriove cislo, bud ho mas v biose alebo ho ma MS u seba na servri s tvojim ID t…
fleg 24.07.2020 09:25
fleg
asi nakonec udělám opravdu tu čistou instalaci, pokud není třeba zadávat seriove cislo.
Carlos123 24.07.2020 09:28
Carlos123
Radšej sa počas čistej inštalačke nadobro odpoj od siete netu, aby na teba v záverečnom modrom okne… poslední
Nuda 24.07.2020 13:55
Nuda

Nemusis davat ziadne seriove cislo, bud ho mas v biose alebo ho ma MS u seba na servri s tvojim ID tvojho nb, takze len nainstalujes cisty OS (odporucam 10 namiesto 8.1) a on sa sam aktivuje.
Btw ak chces klonovat disk na SSD a ten je mensi su programy, kore ti umoznia vynechat nejake subory, ci adresare, alebo dokonca cele oddiely, respektive pred klonovanim si upravit ich velkost, takze vies klonovat aj vacsi disk na mensi.

Radšej sa počas čistej inštalačke nadobro odpoj od siete netu, aby na teba v záverečnom modrom okne nevybafol Inštalátor s ponukou, podmienkou, zadať licenciu alebo sa prihlásiť kontom MS. Má to v obľube, zostaneš namydlený ak tento neduh nedokážeš obísť, potom zostáva znovu nová čistá inštalácia s odpojením sa od netu.

Ak sa W10 nainštaluje z bútovacej flešky, rozžne sa ti do prenádherného, vlastného gr.prostredia s finálnou tapetkou na monitore s ikonkami kôšíka a spodnou lištou, potom až spusť modem power on/off, pripoj sa na sieť západného, amerického, kapitaľistického, buržoázneho, protisociaľistického Internetu, dotiahni a nainštaluj si poslednú záplatu cestou WU. (ak bude tvoj HW pripravený prijať a inštalvať záplatu pre jún/júl desiny edície 2004).

Licencia je v prípade desiny verifikovaná digitálne na serveroch MS, pridelená k tvojmu ID HW, kde je pedantne zapísaná akonáhle sa podprahovo, potichu prihlási systém na spriatelené servery MS s odoslaním telemetrických dát a spol. šifrovaných, 64kB cookies, o stave OS a HW každého jedného jednotlivca na Zemi, či sovietskeho kazmanáfta v širokom, hlbokom, na míle parsekov vzdialenom Vesmíre dobývaného mrknuitím oka raketovými motormi typu "ťeľeportýčnije, kvantóvie matóry", ktoré sa svojou konštrukciu oddelia spolu s cestovateľom za okienkom rakety od gravitačne ohraničeného časopriestoru Vesmíru, čím sa cestovateľ dostáva po špirálovitej štruktúre kvantovo prepojeného priestoru jednotného poľa, mrknutím oka na ktorýkoľvek bod v priestore a reálnom čase neobmedzovaný limitom blbej, pomalej rýchlosti c častíc s nulovou kľudovou hmotnosťou nesúcich informáciu.

Hustýýý.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru