Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Linux media server

Ahoj všem,
chci se zeptat zdali někdo nezná stejný nebo podobný software jako je PLEX mám ho nainstalovaný na serveru kde mám na diskách i filmy a seriály ale polovina funkcí je placená třeba i měsíčně a nepřišel jsem ani na to jak se bez netu mohu přihlásit na webový přehrávač jde to pouze s netem. Prosím tedy neexistuje nějaká obdoba kterou si na instaluji na můj server debian 10 ?? předem děkuji za nápady.

Předmět Autor Datum
PLEX můžeš na Debianu používat i bez potřeby PlexPASS Tomu přihlášení nějak nerozumím. Na Debianu má… poslední
HPET 29.07.2020 13:18
HPET

PLEX můžeš na Debianu používat i bez potřeby PlexPASS
Tomu přihlášení nějak nerozumím. Na Debianu mám Plex Server a na klientovi se prihlasuji s Gmail. PlexPASS nebo omezeni mám jen v APP v aplikaci Plex třeba na tabletu kde mi píše že hudbu můžu poslouchat 1 minutu, ale stačí se přihlásit přes WEB jak aplikaci, tam omezení na dobu nemáš. Plex mám i jako addon v KODI, v TV boxu ale zde se se žádným omezením nepotkávám. Používám ho v domácí (local) síťi bez potřeby připojení k internetu.

V aplikaci PLEX musíš v nastavení zvolit jen jméno tvého serveru PLEX aby jsi viděl tvou knihovnu filmů, seriálů , hudby, nebo manuálně (opět v nastavení) vložit jeho IP adresu + port (:32400) pod položkou "přidat server manuálně".
(Za sebe jsem s Plex spokojen, přijde mi škoda ho opustit jen kvůli problémům s přihlášením nebo nějakým nastavením. PlexPASS nepoužívám a týká se jen položek které stejně nepoužívám )

Jako náhradu můžeš zvolit:
- EMBY (zahrnuje i HW akceleraci) : https://emby.media/
- Jellyfin : https://jellyfin.org/

Ale můžeš použít i třeba protokol SAMBA nebo NFS jsetli to máš knihovnu, zdroj multimediálního obsahu pro KODI nebo Nova player a podobne.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru