Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký vhodný STB?

Zkouším si nahrávat pořady ČT HD na externí disk přes STB DVB-T Alma T2 kde mi, ale nefunguje skokový posun vpřed/vzad. Dle informací které jsem získal: Skokový přesun u ČT - u programu s vysokým datovým tokem, konkrétně programy ČT není možné z důvodu vysokého datového toku provádět zrychlené přehrávání, dojde k zastavení obrazu. Přístroj jsem reklamoval ale bezúspěšně.
Poněvadž brzy skončí pozemní vysílání v DVB-T SD potřebuji poradit vhodný STB pro nahrávání pozemního signálu , který si poradí s vysokým datovým tokem u programů ČT (i jiných) HD DVB T2 a umožní zrychlený či skokový přesun.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jeste doplnim, ze pokud pominu Enigma 2 linuxove prijimace, tak co je jeste docela rozumne a vycniva… nový
lucifer 29.07.2020 21:05
lucifer
To máš "almu plustelku IHD"? Já jo, ale žádné tebou zjištěné závady neregistruju. Je to bazmek pomal… nový
mif 30.07.2020 14:53
mif
Zřejmě myslíte zrychlené přehrávání, ne nahrávání. Takže STB nahrává OK. Jaký máte externí disk? Můž… nový
leo 30.07.2020 15:47
leo
Bohužel i nahrávka na flash disku při volbě přehrát v zrychleném režimu, se obraz zastaví. Je pravda… nový
flodur 30.07.2020 17:23
flodur
Ne, nebudou. CT mux bude jen a pouze HD. Nevim kde jste prisli k nejakemu SD. Nechapu co myslite tim… nový
lucifer 30.07.2020 17:28
lucifer
Dobrý den pane Dufku, i nadále v DVB-T2 budou dostupné veškeré kanály České televize v SD kvalitě.… nový
flodur 30.07.2020 17:35
flodur
Miroslav Horna nevi o cem mluvi, jedine co bude vysilat programy CT v DVB-T2 je soucasny T2 mux Cesk… poslední
lucifer 30.07.2020 17:47
lucifer

Jeste doplnim, ze pokud pominu Enigma 2 linuxove prijimace, tak co je jeste docela rozumne a vycniva nad ty genericke cinske sracky za 700Kc (ktere chrli jedna fabrika a jen se bali do ruznych krabic) jsou prijimace znacky Technisat. Jsou delane pro bezne uzivatele, ne pro pocitacove nerdy (na rozdil), ale jak je to ale u nich konkretne s nahravanim nevim. Tradicni nemecka znacka, dle toho i funguje = je mozne ze i to nahravani bude v pohode.

To máš "almu plustelku IHD"? Já jo, ale žádné tebou zjištěné závady neregistruju. Je to bazmek pomalý (co se týče Hbb), nicméně IMHO spolehlivý. BTW: jak řešíš dětskou pojistku? Nejde (aspoň u mě) vypnout.

edit: Divím se, že ještě nikoho nenapadlo vzít pajšl z telefénu a navěsit na něj DVB tuner. To celé pod Androidem, v malé líbivé krabičce s HDMI výstupem a klasickým ovladačem.

Dobrý den pane Dufku,

i nadále v DVB-T2 budou dostupné veškeré kanály České televize v SD kvalitě. Datový tok u HD programů může být problém i v úložišti a propustnosti USB 2.0. Na základě toho tak může docházek k onomu zasekávání i u jiných přístrojů.

Na jaké zařízení nahráváte?

100% funkčnost při tomto úkonu, který popisujete, Vám tak slíbit nemůžu, protože z výše popsaných důvodů je zde mnoho okolností, které mohou toto způsobovat.

S pozdravem a přáním hezkého dne,

Miroslav Horna

Referent
Zákaznické centrum Electro World
+420 210 012 444
info@electroworld.cz
www.electroworld.cz

Miroslav Horna nevi o cem mluvi, jedine co bude vysilat programy CT v DVB-T2 je soucasny T2 mux Ceske televize v plne HD kvalite (1080p50) kde je datovy tok dynamicky cca. 3-10Mb dle obahu, upozornuju ze Mb, ne MB. Coz znamena max. 1,25MB/sec., to musi zvladnout i ta nejhorsi flashka. Propustnost USB 2.0 je 480Mb. Ze nezvlada nejaky noname prijimac za 700Kc nahravku v 10Mb je vec jina.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru