Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Podle ceho stranka pozna ze to jsem ja?

Zdravim, existuje jedna americka stranka, ktera vam da zdarma napriklad nejakou vec, ale pokud by jste to chteli znova, tak uz si to musite zaplatit, takze jsem to zkusil a tu vec mi to vazne dalo,ale pokud jsem dal ze to chci znova zkusit zdarma tak ten web pise ze uz jsem vyuzil jejich sluzby zdarma, ze si to musim zaplatit, zkusil jsem zmenit IP, a stale ta stranka vedela ze jsem to ja, ze jsem vyuzil jejich sluzby, zkusil jsem preinstalovat windows + zmena ip, a stale ta stranka vedela ze to jsem furt ja, jen by me z principu zajimalo jak je neco takoveho vlastne mozne? Jinak pokud jsem to zkusil pak znova u nekoho jineho napr u kamarada na PC kde ma i jiny internet, tak to fungovalo bez problemu a slo mu to zdarma.... ale stale nemuzu prijit na to jak ta stranka muze vedet ze to jsem ja ? Jina IP,Formatovany HDD+preinstalovany windows, a stale vi ze jsem to ja... Jak? (je to spis jen zvedavost)

Předmět Autor Datum
A pozná to, i když použiješ jiný prohlížeč?
Wikan 01.08.2020 22:50
Wikan
ano, zkousel jsem i IE,mozilu,vzdy mi to napise ze jsem jsem vyuzil jejich sluzby zdarma(coz je prav…
RadimXEP 01.08.2020 23:00
RadimXEP
Tak tomu nevěřím.
Wikan 01.08.2020 23:04
Wikan
Vazne, no prave ze ja tomu taky neverim jak to o me muze vedet, proto se ptam vas jak je vubec neco…
RadimXEP 01.08.2020 23:08
RadimXEP
Buď nám zatajuješ nějakou důležitou informací, nebo to možné není. Stránka nemá žádné možnosti, aby…
Wikan 01.08.2020 23:46
Wikan
Jestli pouzivas VPN, tak treba to nekdo taky zkousel a vyuzil to... a nebo ta stranka vi všechny IP…
Sempron 01.08.2020 23:08
Sempron
to me taky napadlo, jenze ja jsem zkusil minimalne 5 VPN odlisnych programu, a zadna zmena, stale to…
RadimXEP 01.08.2020 23:22
RadimXEP
něco mě napadá, ale neznám možnosti javascriptu a nechcu ani dávat návod podvodníkům. tak na lehčí…
lední brtník 02.08.2020 00:13
lední brtník
Stránka musela v prvom rade vedieť komu dáva zadarmo tú prvú vec, aby ti ju vôbec mohla dať (a zapam…
ok 02.08.2020 08:14
ok
Rozpoznajú ID tvojho HW, (ZD, Bios). Podobne to dokáže aj samotný MS v prípade ich amerického OS Win… poslední
Nuda 02.08.2020 08:42
Nuda

ano, zkousel jsem i IE,mozilu,vzdy mi to napise ze jsem jsem vyuzil jejich sluzby zdarma(coz je pravda), nemuze ta stranka o me vedet jeste nejak jinak? Napr nejake HDD seriove cislo, nebo neco s internetem??? Nebere mi to hlavu.

Stránka musela v prvom rade vedieť komu dáva zadarmo tú prvú vec, aby ti ju vôbec mohla dať (a zapamätať si to). Potom už je jednoduché nedať ju tomu tomu istému druhýkrát. Nepíšeš čo to bolo bolo za stránku, nepíšeš ako si sa identifikoval na tej stránke, nepíšeš čo to bolo za vec či službu a čakáš radu? Bežne sa stretávam s on-line službami ktoré robia to isté (prevody obrázku na text, ale len niekoľkokrát, úpravy obrázkov, zmeny formátov textových súborov, všetko len v obmedzenom objeme. Identifikuješ sa buď ty osobne, alebo to urobí tvoj PC napr. poskytne licenčné číslo operačného systému, či iný systémový údaj. Napr. aj táto stránka poskytuje takú službu - BAN. Ale už neposkytne informáciu ako to robí, obzvlášť ak tú službu aj využiješ.

Rozpoznajú ID tvojho HW, (ZD, Bios). Podobne to dokáže aj samotný MS v prípade ich amerického OS Windows, na základe Telemetrie, Appraiser, Ceip v podobe podprahového odosielania šifrovaných 64kB cookies súborov odosielané na nutne otvorenom porte 80, 443 za toto zlo zodpovedným súborom *\svchost.exe a spol. utajených *.dll knihovní.

Skús vec objednávky zopakovať z požičaného noťasa s rozdielnym, iným ID HW, pripojený doma na tvoj modem na recipročnú IP adresu u tvojho providera.

Alebo:

Nainštaluj na "opoznanú" mašinu nejaké distro Linuxu, prípadne spusti na nej iba odľahčené live CD/DVD Ubuntu z bútovacej flešky pod RAM (aby si nemusel Ubuntu inštalovať na pevný disk) a včúl zistíš, či rozpoznávajú ID HW tvojej mašiny.

Nezabúdaj, že máš čo do činenia so západnými, americkými, kapitaľistickými, buržoáznymi, dekadentnými vrahmi z volstridu, vedúc proti mierumilovným, sociaľistickým národom dobyvačné, vykorisťovateľské, krvilačné vojny z jediného dôvodu, aby akýmkoľvek zákerným spôsobom obsadili bľaho, lásku, spokojnosť, vysokú životnú úroveň, poriadok, čistotu, plnú, 99,99% zamestnanosť eštébákmi, boľševikmi prevychovávaných sľušných, pracovitých, poctivých občanov. Nebyť u nás tých mľadých, neskúsených americkým pozlátkom ovplyvnených sopliakov na námestiach 1989, máme sa ešte ľepšie, ako sme sa maľi včera, zajtra, dnes dobre za zľatých komunistov v čase keď sa nepotreboval nejaký americký Internet, americké ščoty, americké telefény, americké, technokratické, digitálne dáta bez ktorých boľo beztak ľepšie.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru