Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Podle ceho stranka pozna ze to jsem ja?

Rozpoznajú ID tvojho HW, (ZD, Bios). Podobne to dokáže aj samotný MS v prípade ich amerického OS Windows, na základe Telemetrie, Appraiser, Ceip v podobe podprahového odosielania šifrovaných 64kB cookies súborov odosielané na nutne otvorenom porte 80, 443 za toto zlo zodpovedným súborom *\svchost.exe a spol. utajených *.dll knihovní.

Skús vec objednávky zopakovať z požičaného noťasa s rozdielnym, iným ID HW, pripojený doma na tvoj modem na recipročnú IP adresu u tvojho providera.

Alebo:

Nainštaluj na "opoznanú" mašinu nejaké distro Linuxu, prípadne spusti na nej iba odľahčené live CD/DVD Ubuntu z bútovacej flešky pod RAM (aby si nemusel Ubuntu inštalovať na pevný disk) a včúl zistíš, či rozpoznávajú ID HW tvojej mašiny.

Nezabúdaj, že máš čo do činenia so západnými, americkými, kapitaľistickými, buržoáznymi, dekadentnými vrahmi z volstridu, vedúc proti mierumilovným, sociaľistickým národom dobyvačné, vykorisťovateľské, krvilačné vojny z jediného dôvodu, aby akýmkoľvek zákerným spôsobom obsadili bľaho, lásku, spokojnosť, vysokú životnú úroveň, poriadok, čistotu, plnú, 99,99% zamestnanosť eštébákmi, boľševikmi prevychovávaných sľušných, pracovitých, poctivých občanov. Nebyť u nás tých mľadých, neskúsených americkým pozlátkom ovplyvnených sopliakov na námestiach 1989, máme sa ešte ľepšie, ako sme sa maľi včera, zajtra, dnes dobre za zľatých komunistov v čase keď sa nepotreboval nejaký americký Internet, americké ščoty, americké telefény, americké, technokratické, digitálne dáta bez ktorých boľo beztak ľepšie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny