Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem WIN 10 PRO koniec platnosti licencie

Nudo, že já mám s tvými hloupými příspěvky takovou trpelivost, se divím. Dnes ale zkusím co nejstručněji, protože musím jít spát a dva dny budu mimo civilizaci.
Já neplácal, já relevantně okomentoval příspěvek od ml1. Zato ty jsi úplně mimo.
V čem melu? V ničem. ml1 se divil, že Windows 10 má dočasnou aktivaci, já mu pouze vysvětlil to, že je to úplně normální věc ve Windows 10 i v předešlých verzích Windows. Nic víc, nic míň. Nepsal jsem o různých způsobech aktivace, to jsem psal v jiném příspěvku, konkrétně:
https://pc.poradna.net/questions/3019535-win-10-pro-koniec-platnosti-licencie#r3019560
a dokonce v něm píšu o digitální licenci (to je to DL) a dokonce jako o nejelegantnější možnosti.
Nechápu co do toho taháš živě. Navíc co jsem na živě nikdy nepochopil? Tu:
https://www.zive.cz/poradna/krakatoa-dotaz-k-aktivovani-ms-officu-2019/sc-20-cq-635865/default.aspx?consultanswers=1
si píšu s vyvojarem o digitální licenci na Windows 10, jestli nevíš kdo to je, tak ke generování DL se používá ten kód, co měl na githubu u slshim. A evidentně digitální licenci chápu, chápu ji rozhodně mnohem víc než ty. Taky jsem si psal na nsane s mspaintmsi, což je spoluautor toho generovacího konceptu, který jako prvně zvěřejnil s1ave77. Na rozdíl od tebe si svedu slshim od vyvojara vyčistit a upravit za účelem generování DL.
Doporučuval jsi Digital.License.C.v3.5.Multilingual, což je zbytečně složitý nástroj a podle mě jej používají jen lamičky, pokud někdo DL rozumí, stačí mu zdrojový kód k slc.dll.
Já nikde neuvádím jak komfortně zlegalizovat Windows. Zlegalizovat Windows, jde až na výjimky, jediným způsobem, a to koupí licence na Windows. Já akorát jednak podávám informace a jednak ty informace můžou sloužit k legálnímu účelu, například pokud nejde provést aktivace klasickou cestou a uživatel má licenci na Windows.
Podle mě jsi nečetl autorský zákon a MSLT, přečti a pochop a pak teprve komentuj legalitu.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny