Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem BT sluchátka se u ntbku sekají

Dob­rý den,

v po­sled­ních dvou dnech mám díl­čí pro­blém s blu­e­tooth slu­chát­ky a kva­li­tou je­jich zvu­ku při za­po­je­ní k no­teboo­ku.

Vče­ra ve­čer po ce­lo­den­ní per­ma­nen­ci no­te­boo­ku se mi za­čal za­se­ká­vat zvuk ve slu­chát­kách při­po­je­ných přes blu­e­to­o­th. Zpo­čát­ku to by­ly jen se­ky ob­čas­né, čas­to za­pří­či­ně­né tře­ba tím, že jsem na no­te­boo­ku spus­til ně­ja­kou slo­ži­těj­ší ope­ra­ci, po­slé­ze však se­ká­ní za­ča­lo být čím dál víc in­ten­ziv­ní, a to bez ja­ké­ko­liv ji­né spuš­tě­né ope­ra­ce.

Zku­sil jsem pře­hrá­vat au­dio jak z in­ter­ne­tu (stre­a­mo­va­cí plat­for­my, Fa­ce­book), tak pří­mo z po­čí­ta­če, vždy to­tož­né. Při­tom hud­ba ze za­bu­do­va­ných re­p­rá­ků no­te­boo­ku zně­la ply­nu­le, stej­ně tak hud­ba z mo­bi­lu, když jsem k ně­mu při­po­jil slu­chát­ka. Pro­blém pře­tr­vá­vá i dnes (pře­mýš­lel jsem, jest­li ne­ní no­te­book "pře­tí­žen" ce­lo­den­ní čin­nos­tí), i když ne tak in­ten­ziv­ně ja­ko vče­ra v pod­ve­čer­ních ho­di­nách. Ru­ší to dob­rý do­jem z po­sle­chu. Dny před­tím by­ly bez­pro­blé­mo­vé (no­te­book se slu­chát­ky po­u­ží­vám kon­stant­ně od za­čát­ku to­ho­to týd­ne, před­tím ná­ra­zo­vě).

Na­padlo mě, že by se moh­lo jed­nat o chy­bu v při­po­je­ní, ale ne­vím, kde onu chy­bu hle­dat, jak ji iden­ti­fi­ko­vat a tak po­dob­ně - jsem v ob­dob­ných zá­le­ži­tos­tech vel­mi ne­o­hra­ba­ný. Slu­chát­ka jsou pl­ně na­bi­ta.

Vě­děl by pro­sím ně­kdo, co s tím, pří­pad­ně má i dal­ší zku­še­nos­ti?

Slu­chát­ka: Sen­nhe­i­ser HD 350BT
No­te­book: HP 15-DB0049­NO

Pře­dem dě­ku­ji za ja­ké­ko­liv ra­dy a pře­ji po­ho­do­vé dny.
Ji­ří Č.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Měla jsem úplně stejný problém. Naše wifi vysílá na dvou frekvencích. Sluchátka se mi přestala sekat…
Sandgirl 19.10.2020 21:06
Sandgirl
Ano, už jsem se s tím setkal, že BT sluchátka zároveň na stejném zařízení na kterém jede i Wi-Fi při… poslední
HPET 19.10.2020 21:19
HPET

Ano, už jsem se s tím setkal, že BT sluchátka zároveň na stejném zařízení na kterém jede i Wi-Fi při změně pásma Wifi 2.4Ghz doprovázeli stejné problémy.
Nedíval jsem se na popisek těch sluchátek, ale zkusil bych alespoň přepnout Wi-fi na 5 nebo 2.5Ghz (nebo Wi-Fi vypnout úplně jak už podotknul FixExa), jestli nastane nejaké zlepšení.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru