Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak mam ulozit soubory na disk pred nainstalovanim noveho operacniho systemu

Ahoj,potreboval bych pomoct..
Muzete me nekdo popsat jak mam ulozit soubory na disk pred nainstalovanim noveho operacniho systemu,abych tam ty soubory zase po nainst.noveho mel,nebo nejak dodal..Dodavam ze to chci na ten samej hardisk..Mam asi 500GB dat,filmu,fotek atd a nechtel bych o ne prijit..HD mam 1TB..Nebo si musim koupit jiny hardisk,a na ten to natahat a pak zase zpet??
Budu rad za kazdou radu,dekuju vsem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
a) strčit disk do jiného počítače, udělat adresář záloha do něj vše přesunout b) použít live bootova… poslední
MM_tank 11.09.2008 22:13
MM_tank

a) strčit disk do jiného počítače, udělat adresář záloha do něj vše přesunout
b) použít live bootovací cdčko windows XP /vista. Na internetu jsou různé nelegální verze ale třeba v chipu 11/2007 vyšel záchranný disk 2.0 se kterým se dá bootovací cdčko z visty udělat. pak zase přesuneš vše do adresáře záloha

Při instalaci se to pak u rozdělení disku zeptá co má udělat s oddílem (nabízí formát ntfs, rychly formát ntfs a třetí důležitou možnost- )a zvolíš ponechat oddíl beze změn. Používám to denně.

Teoreticky pokud máš data v jiném adresáři než documment and setting nebo program files nebo windows to můžeš udělat i bez bodu a) nebo b) ale dle mě bude ve win bordel, instalátor sice smaže adres. windows ale ne program files nebo documnents and set.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru