Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Výběr herních sluchátek

Hádat se nebudeme, ale přeci jen mě zajímá...

1) komprese většinou pohltí detaily, ne strukturu skladby. Jak může být rozdíl jako hrom v detailech? Vesměs tyto detaily stejně jdou slyšet jen u skladeb, které máš naposlouchané, na první poslech si jich nevšimne téměř nikdo.
S tím, že na to potřebuješ rozumnou techniku, souhlasím. Něco, co bych osobně považoval za "rozumnou" techniku tu mám. Něco, co bychom mohli obecně považovat do stejné, osobně i do vyšší, třídy než Porta Pro (přeci jen ač sluchátka jsou hlavně subjektivní záležitost, Porty nejsou takový zázrak), je dokonce i rozumně napájená. Za audiofila se neoznačuji, ale nějaké rozdíly mezi "rozumnou" a "nerozumnou" technikou též vidím, teda spíše slyším.

2) stále jsem se nedozvěděl, jaká jsou ta kvalitní uzavřená sluchátka? I kdybych si je dovolit nemohl, jen mne zajímá jaká sluchátka tě tak uchvátila, že i přes tvůj předešlý argument proti uzavřeným sluchátkům, se ti líbila.

3) ohledně "piš si co chceš", to tu praktikují všichni, ať už jejich argumenty smysl dávají či ne, takže sem bych raději moc nebrouzdal. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny