Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno zase uz je to Ubuntu rozbity - proste linux

Nojo, jenze u linuxu si muzu vybrat, co tam nainstalovat, nebo co odinstalovat, taky si ty programy muzu prohlidnout a bud nastavit, nebo tam dat vyjimku pro ten zaplneny disk, nebo tam dat nastaveni, ktere disky to vubec nema kontorolovat.
Tohle holt u Windows proste nejen memuzes, ale ani NESMIS.

Me treba zadne hlasky o zaplnenem disku neskacou a nikdy neskakaly, . A pprogramu, kde jsem reportoval nejakou chybu, nebo nedokonalost a vzapeti byla opravena/vylepsena je celkem dost. Stejne jako jsou programy, kde moje zmeny byly prijaty do oficialni distribuce. A samozrejme jsou i programy, kde se moje predstava rozchazela s predstavou autoru, takze jsem proste do nich zanesl svoje zmeny a obcas i zmeny od jejich autoru, ktere s mojema zmenama nekolidovaly. Stejne jako je par programu, na ktere se puvodni autor vykaslal a distribuce je vyradila z podporavanych - a stejne jsem si vzal zdrojaky a vesele si je provozuju radu let po jejich "oficialni smrti".

Tohle je proste vec, kterou Windows nemaji, nikdy nemely a mit nebudou. Moznost a PRAVO si system libovolne uzpusobit podle svych predstav. Cili na rozdil od Windows jsou problemy alespon resitelne a opravitelne. Takze linux, co pouzivam, mi plni moje potreby perfektne a pokud me neco nesedi, tak si to proste predelam podle sebe.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny