Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno zase uz je to Ubuntu rozbity - proste linux

Otazka: V Gnome Ubuntu v linuxu mam hlasku "low disk space", nejde nastavit vypnuti hlasky a stale se to dokola zobrazuje, co mam delat?

Odpoved: Vyhodou linuxu je, ze se tam da vsechno nastavit. To ve Windows nemuzes a ani nesmis!

---

Taky vam pri rozhovoru s linuxaky prijde, ze jste se prave vratili do materske skolky? :-D

---

Nic ve zlym, ale tenhle pocit mam v diskuzi s uzivateli linuxu casto. Proste pochop, ze ja mam Windows nastaveny presne tak, jak mi to vyhovuje a ted se k tomu samemu snazim dohrabat i v linuxu a narazil jsem. Hlasku "low disk space" v Gnome pryc nedostanu.

---

Rce: Mas pravdu, ze KDE je prostredi linuxu, ktere je asi jako malo co dodelane, jenze me prave tohle prostredi hrozne moc nevyhovuje. Mohu casem nainstalovat MATE a protoze to prostredi znam, poreferuju vam o bugach, kterych je v nem nespocet. Proto jsem v domneni, ze Gnome bude lepsi, zvolil prave to, byl to omyl, taky to stoji za prdlacku.

A mimochodem to presne vystihuje to, na co narazim: Ve Windows mam jenom jedno OKNO, ale je funkcni. V linuxu mam skoro nekonecny vyber, akorat je naprosta vetsina polofunkcni az zcela nefunkcni. Nechapu, proc se linuxovi solisti nedokazi dat dohromady a udelat konecne neco funkcniho, pro vsechny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny