Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno zase uz je to Ubuntu rozbity - proste linux

Nainstaloval jsem to a ta hlaska se trochu zmenila, takze to dokaze ovlivnit, ale v te aplikaci neni zadna volba, kterou bych ty hlasky mohl vypnout.

Zmenilo se to tak, ze predtim, kdyz to vybehlo, tak tam bylo jen tlacitko IGNOROVAT a ted je tam navic tlacitko PROZKOUMAT. Na to kdyz kliknu, tak se prave otevre ten program baobab.

Nic uz me to nebavi, kaslu na to.

---

Jeste psko i pro Rce: Proc pouzivam Gnome?

Protoze jsem do Ubuntu 16.04 pouzival vyborne Unity, jenze ho Canonical zazdil a nahradil Gnome. Bohuzel kvalite Unity se to neblizi ani ze tretiny. A to je jen tak mimochodem dalsi problem na linuxu, neustale se to meni pod rukama, zatimco na Windows mas ten vyvoj mnohem postupnejsi a pro konzervativnejsi uzivatele vyhodnejsi, ikdyz co prisel do MS Nadella, tak uz to taky zacinaji prasit, kdy neco vymysli a kdyz to uzivatele zacnou pouzivat, tak to taky zabijou. Mozna bych ani nerekl, ze je to problem linux vs Windows, ale problem doby. Rekl bych, ze linux pro bezne pouziti byl pred deseti lety o dost lepsi nez dnes a u Windows 10 si podobne nekteri lide taky stezuji, ze pred 10 lety byly Windows 7 lepsi. Svet se riti do prdele.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny