Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Zesílení zvuku z TV

Nemá TV nějakou možnost vyrovnávání hlasitosti, to obvykle funguje bezvadně (zažil jsem pouze několikrát, že to selhávalo, jde o to, že to řízení zesílení má nějaké časové konstanty a pokud se trefí do dynamiky přehrávaného zvuku, výsledek je špatný). Pokud člověk nepotřebuje poslouchat vážnou hudbu, je to dobrá funkce. Obecně bych prošel možnosti nastavení zvuku (na obou přístrojích), je možné, že tam je nastavená nějaká stimulace sterea nebo podobné funkce, které mohou mít takový efekt že normální věci oslabí a reklamy posílí (čistě náhodou).
Nejjednodušší (nejlevnější) bude připojit aktivní repro do toho sluchátkového jacka. Ovšem může se stát, že tam bude totéž a bude potřeba kroutit knoflíkem a nebude kam a když přijdou reklamy, bude se byt otřásat.
Otázkou je příčina tohoto jevu, že reklamy řvou je věc všeobecně známá (když jsem naposledy vypnul vyrovnávání hlasitosti a pak ho nechal vypnuté i na televizi - potřeboval jsem tehdy posoudit nějaké DVD, jestli je na něm hlasitost v pořádku a to s vyrovnáváním hlasitosti nejde - nestačil jsem se divit, o co "přicházím") ale ten rozdíl by neměl být tak propastný.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny