Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem niekto zalozil facebook konto cez moj email ?

Podle mě těžko. Možná se octnete mezi podezřelými, ale to je všechno. Je to asi jako když se někdo představí vaším jménem, pominu-li fakt, že je nesmysl, aby se zloděj představoval jménem (policie to ovšem musí prověřit, tak si sezve všech 15 držitelů toho jména a předpokládaného věku z celé republiky, aby po zjištění, že ani jeden to neni, jim zaplatila ztracený den v práci).
Spíš si prostě někdo jenom vymyslel mail a zrovna se trefil do nějakého existujícího, je s podivem, že to prošlo, měl jsem za to, že fb chce při založení potvrzení okdazem z mejlu (to jediné je potřeba, jinak žádosti o zadání telefonu, čísla a pinu kreditní karty, skenu občanky, čísla bot a domu, hesla do všech mejlů celé rodiny... je možné ignorovat, on třeba týden trucuje (správný fejk má 12 profilů do tuctu) ale pak zase funguje).
Není taky možné, že někdo ten fb založil předtím, než jste měl mějl, řekl bych, že mě taky na fb hnije pár profilů založených na schránky, které už zanikly (centrum má tu lhůtu cca půl roku - 3 měsíce na přihlášení a další 3 než účet smaže), nemohlo se stát, že jste si založil mejl na jméno, které předtím měl někdo jiný a přišel o něj neaktivitou.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny