Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows XP na Windows 7

Ta webová služba pravděpodobně už nebude existovat. Sedmičky se m$ snaží vymýtit. (Na druhou stranu sada office pro kompatibilitu nejnovějších dokumentů se staršími verzemi je třeba na stránkách m$ stále k dispozici, nedávno jsem to někomu hledal.)
Jsou nějaké důvody k upgrade? (Nějaká z vychytávek, co je v sedmičkách a zásadně pro použití daného počítače chybí a nejde ji ani nahradit nějakým doplňkem třetí strany.) Ono to totiž může skončit tak, že z počítače, kde XP běhaly jakž takž (je to systém navrhovaný na přelomu století, tedy značně futuristicky, jak je u m$ zvykem, takže obstojně běhá na o dost novějších počítačích, ale to samé bylo s Vistama (sedmičky jsou prakticky převlečené Visty), v době kdy začínalo být běžné 256 mega paměti, visty vyžadovaly aspoň 512 a to jen pro sebe, pro používání bylo giga minimem), se stane něco nepoužitelného.
Já bych poradil začít na čistém disku (to je otázka max. 3000 korun za 4TB možná spíš ale nějaké SSD to je do tisícovky při kapacitě 250 giga, což na sedmičky bohatě stačí) a disk se starým systémem uschovat (ideálně ještě zazálohovat z něj data) aby se bylo kam vrátit. Rozhodně bych nešel cestou formátu nebo reinstalu. Maximálně bych udělal klon starého disku na nový (nový ovšem musí být minimálně tak velký jako starý) a teprve na ten klon bych zkoušel nějaký reinstal. Ono neni nic horšího, než si takto hloupě odpravit funkční systém.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny