Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Připojení dvou PC na net z jedné zásuvky

Tak ten "předpotopní" router jsem nakonec musel vyhodit. Dělal v síti takový bordel, že nefungovaly TV. Na síť mám připojené dvě TV a jak jsem pustil ty dva PC, tak televize se sekaly. Nějak jsem se do nastavení nemohl dostat, abych zakázal DHCP, tak jsem ho zakázal úplně :-)
Koupil jsem gigový switch a teď to všechno zkouším. Ono to totiž tu mám tak komplikované, že se už v tom ani sám nevyznám.
Signál od poskytovatele pouštím do routeru (nového, kvalitního, rychlého), z něj pak je napojen switch16 portový, rovněž nový a rychlý. Z tohoto switche je pak napojen v přízemí zabezpečovačka, jedny kamery, druhé kamery, jedna TV, jeden PC. Další kablíky jdou do patra a teď nově do nového switche. Z něj pak do TV, jednoho PC, druhého PC. A to je tak asi všechno. Sami vidíte, že to nemám jednoduché. Navíc bych potřeboval nějakého super PC odborníka, protože nemám možnost sdílet data mezi těmi třemi PC, resp. nevím, jak to všechno nakonfigurovat. Na to se tu ale raději neptám, protože takhle na dálku bych to určitě nezvládl. Ideálně, kdyby se někdo našel z Ostravy, Karviné, Havířová a blízkého okolí, tak to by bylo super. Pustil bych ho k tomu a ať se zapotí. Hodinovou sazbu bych respektoval. nebo mám 10 litrový soudek slivovice a ten bych klidně věnoval, pokud by to někdo podle mých představ zvládl. Navíc tu je ještě laserová tiskárna, inkoustová tiskárna a laserová vypalovačka ORTUR. Tu ale ovládám jenom z jednoho PC. Hlavně tiskárny nasdílet mezi těmi PC. No zkrátka, nemáme to lehké.
Tož asi takhle. Zatím všechno funguje, tak hlavně to neškrábat :)):)):))

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny